Ba mai mult, din cauza acestui mariaj, se pare că relația dintre prințul Harry și prințul William ar fi avut de suferit.

Totul a fost pus pe seama lui Meghan, despre care mai multe membri ai familei regale și angajați au declarat că este o persoană dificilă, iar stilul ei de lucru a dat f mari bătăi de cap angajaţilor, care şi-au dat demisia unul după altul pentru că nu mai suportau orele de muncă şi mailurile trimise în afara programului.

Ba mai mult, Meghan ar avea obiceiul să ţipe la angajaţi din cele mai mici motive: o dată, ea ar fi făcut o criză de nervi pentru că un membru al staff-ului i-ar fi spus să poarte colanţi Marks&Spencer, scrie Click.ro.

Însă, conform express.co.uk, un membru important al familiei regale i-a dat lui Meghan o poreclă cel puțin șocantă: „Nevastă-diplomă”. jocul de cuvinte face trimitere la faptul că relația celor doi va rezista cam cât durează să iei o diploma la facultate: 3 ani.

Cu toate astea, Harry pare foarte devotat soţiei sale. Nu doar că a cerut public ca Meghan să fie lăsată în pace, lucru nemaiîntâlnit în familia regală, care evită să dea curs zvonurilor din presă, dar şi a rupt orice legătură cu amicii care au contestat relaţia lor.