Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant

Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant Sursa foto Arhiva EVZ

Meghan Markle a fost preznetă la Royal Salute Polo Challenge din Palm Beach, Florida, acolo unde a asistat la meciul de polo al soțului ei, Prințul Harry. Ducesa i-ar fi spus unei femei să nu pozeze lângă soțul ei, prințul Harry, în timpul unei ședințe foto, și să iasă din cadru.

Tot momentul a fost filmat și a ajuns viral pe Internet. Meghan i-a spus să plece femeii care stătea lângă Harry și i-a arătat cu degetul unde să se ducă pentru a nu o deranja.

Prințul Harry a jucat un meci de polo amical în încercarea de a strânge bani pentru organizația lui caritabilă, Sentebale. La acest meci, a participat și prietena apropiată a lui Meghan, Serena Williams. Cei prezenți au plătit un bilet de intrare de 1.600 de dolari, bani s-au dus către organizația lui Harry.

Cum a fost îmbrăcată Meghan Markle

Ducesa de Sussex a purtat o rochie albă, cu decupaje la nivelul abdomenului, în valoare de 800 de dolari, de la designerul californian Heidi Merrick. Cea mai scumpă piesă din ținuta sa a fost geanta de la Maison Valentino, în valoare de 3.300 de dolari. Ea a ales o pereche de pantofi cu toc cui și a fost aspru criticate de stiliști, care au spus de nenumărate ori că la meciurile de polo nu se poartă tocuri, potrivit Cancan.

harry si meghan.

Sursa foto Instagram

Meghan Markle și Harry s-ar fi făcut de râs

Săptămâna trecută a fost făcut public că Prințul Harry și Meghan vor produce două noi emisiuni pentru Netflix. Anunțul vine la patru ani după ce au semnat contractul cu platforma de streaming. Un expert regal a declarat că cei doi sunt disperați după bani și că încearcă să se îmbogățească din toate părțile. El a mai spus că nu fac nimic bine până la capăt.

Sunt disperați după bani

„Sunt de acord ca ei să facă lucruri care să nu defăimeze familia regală. Așa că este un semn bun. Este un pas în direcția cea bună, dar par a fi puțin confuzi în acest moment, încercând să facă poate prea multe lucruri și nu sunt sigur că există vreo garanție că vreunul dintre ele va funcționa.

Ar fi mai bine să se concentreze pe un singur lucru și să încerce să îl pună în aplicare. Cred că sunt disperați după bani și nu vor să-și piardă contractele cu Netflix, pentru că asta a fost o sursă de bani pentru ei”, a spus Phil Dampier.