Familia Regală britanică își caută menajeră. A publicat și salariul

Familia Regală britanică își caută menajeră. A publicat și salariul Sursa foto: Twitter/X

Familia Regală britanică își caută o menajeră pentru Palatul Holyroodhouse din Edinburgh, iar poziția este una part-time, de doar patru zile pe săptămână.

Viitorul candidat trebuie să ofere o gamă de „servicii extraordinare”, potrivit anunțului făcut public pe site-ul Regal. Deși salariul nu e unul foarte mare, postul promite o mulțime de alte beneficii și avantaje.

Familia Regală caută menajeră care să lucreze într-un „cadru incredibil”

Pentru cele 20 de ore lucrate pe săptămână, salariul este de 12 lire pe oră, ceea ce se ridică la 960 de lire sterline lunar.

Deși suma oferită nu pare deloc mare, postul de menajeră pentru Familia Regală britanică promite să ofere și o mulțime de alte avantaje.

Ne puteți urmări și pe Google News

Locul de muncă oferă posibilitatea de a „dezvolta noi abilități” în sectorul ospitalității, iar beneficiile includ 25 de zile de concediu anual, cu posibilitatea de a ajunge la 30 în timp, un sistem de pensii și opțiuni de concediu adaptate atât pentru părinți, cât și pentru cei interesați de voluntariat.

De asemenea, viitorul angajat va avea ocazia să îl vadă și pe Regele Charles, care va fi prezent timp de o săptămână în fiecare vară la palat, unde va îndeplini sarcini oficiale.

menajeră

Sursa foto: dreamtime.com

Luna trecută a fost angajat și un bucătar

Luna trecută, Familia Regală Britanică a publicat un anunț pentru postul de Chef cu sediul principal la Palatul Buckingham, dar care trebuia să fie disponibil să gătească și la alte reședințe regale, precum Balmoral și Palatul Holyroodhouse.

Noul angajat al familiei regale va beneficia de ofertă de cazare, pentru care se va face o ajustare salarială, și va avea asigurate toate mesele.

regele charles

Sursa foto: Dreamstime.com

Noul bucătar trebuia să aibă abilități foarte bune în bucătărie și să învețe să gătească fără alimentele pe care membrii regali le evită.

Printre acestea se numără ceapa și usturoiul, mai ales la mesele de la evenimentele festive, cel mai probabil din cauza mirosului pe care îl emană.

Un alt aliment interzis în dieta membrilor din Familia Regală sunt crustaceele. Acestea sunt excluse din alimentație pentru a preveni riscul de intoxicație alimentară, potrivit Express.