Evenimentul Zilei > Monden > Meghan a dat tot din casă! Gestul care a luat prin surprindere pe toată lumea
Meghan a dat tot din casă! Gestul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Meghan a dat tot din casă! Gestul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Se pare că Meghan Markle se bucură din plin de avantajele pe care i le oferă viața de „om obișnuit”.

Recent, aceasta le-a declarat prietenilor că este foarte fericită și recunoscătoare datorită faptului că reușit să se „reconecteze” cu oamenii, după ce a livrat mâncare pentru câteva organizații umanitare din L.A., a spus un spus o sursă apropiată cuplului, în exclusivitate pentru DailyMail.

„Meghan și Harry erau cu adevărat fericiți. Timp de câteva săptămâni, Meghan a căutat organizații umanitare cu care ar putea colabora, iar proiectul „Angel Food” a fost alegerea perfectă. Harry și Meghan au planuri mari. Doresc să ofere oamenilor mult mai mult”, mai spune sursa citată.

Cuplul a petrecut două zile livrând mâncare rezidenților bolnavi, care sunt mult mai vulnerabili în fața pandemiei. Meghan a dorit ca Harry să vadă orașul „prin ochii filantropiei”.

Cu măști, mănuși și îmbrăcați în blugi, cuplul a început să livreze mâncare persoanelor vulnerabile din oraș, în Duminica Paștelui

Sursa a adăugat: „La început, unii nu i-au recunoscut, iar alții au fost pur și simplu șocați. O femeie în vârstă a început să plângă și a spus că a fost mereu fană și a dorit întotdeauna să-i întâlnească.

Meghan a spus că se simte bine să fie iar printre oameni. A fost de-a dreptul emoționant. Au adus atât de multe zâmbete și au făcut Paștele atât de special pentru cei mai puțin norocoși.”