Evenimentul Zilei > Social > Medic bătut în curtea spitalului la Galați. Un necunoscut l-a lovit în cap cu o cărămidă
Medic bătut în curtea spitalului la Galați. Un necunoscut l-a lovit în cap cu o cărămidă

Medic bătut în curtea spitalului la Galați. Un necunoscut l-a lovit în cap cu o cărămidă

Atacatorul nu a fost de găsit de paza spitalului. Medicul și-a pierdut cunoștiința imediat după atac și a fost internat chiar la spitalul la care lucra.

Medicul atacat se numește Cezar Irimia și a fost urmărit de agresorul care a așteptat ca dctorul să-și termine tura.

'La ieșirea din gardă, în jurul orei nouă, am fost atacat de un individ care avea un fular pe față și un fes băgat până pe ochi. Nu mi-a spus nimic. M-a lovit cu un corp dur și mi-am pierdut cunoștința câteva minute. Nu m-a avertizat deloc. M-a urmărit mai întâi. Stătea de la ora 7,30 pe hol, la etajul trei, unde este secția. M-am gândit că așteaptă pe cineva, că așa se mai obișnuiește. Era mai înalt ca mine, slăbuț. L-au văzut și colegii care erau de gardă și au venit în locul meu. Am fost amenințat în ultima vreme. Am plângere la secția trei poliție. Mi s-a spus că ori intru în pușcărie ori ajung la doi metri sub pământ. Am crezut că sunt glume, dar văd că nu e așa. Mi-au spus colegii că am avut o contuzie cerebrală. Am și o plagă și mi-au cusut-o. Am și ochiul umflat, că m-a lovit cu un corp dur. Stătea în spatele meu și când m-am întors, m-a lovit pe lateral. Nu mă mai simt în siguranță aici. Cred că serviciul de pază nu face mai nimic. Nu e singurul incident', a declarat Irimia.

Strigătele de ajutor ale medicului au fost auzite de pacienți și paznici. Aceștia au găsit medicul lovit și l-au dus în Urgență, în stare de șoc.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: