Evenimentul Zilei > Sport > Meciurile FCSB, un real succes. Ideea lui Gigi Becali după ce s-au vândut toate biletele: „Fac un stadion de 100.000 de locuri”
Meciurile FCSB, un real succes. Ideea lui Gigi Becali după ce s-au vândut toate biletele: „Fac un stadion de 100.000 de locuri”

Meciurile FCSB, un real succes. Ideea lui Gigi Becali după ce s-au vândut toate biletele: „Fac un stadion de 100.000 de locuri”

Gigi Becali este foarte încântat de cum a decurs vânzarea biletelor la meciurile FCSB. Acesta a declarat că există mai mulți doritori, dar că nu au locuri. Astfel, patronul clubului a anunțat că va face un stadion mai mare.

Gigi Becali este fericit că biletele la meciurile europene ale celor de la FCSB sunt la mare căutare. Patronul FCSB a ajuns la concluzia că trebuie să facă un stadion mai mare și să nu renunțe la jucătorii buni pentru bani puțini.

Peluzele Arenei Naționale vor fi închise la acel meci, ca urmare a unei sancțiuni din partea UEFA, care a considerat că unul dintre steagurile afișate de ultrașii din peluză la returul cu Dunajska Streda avea însemne neonaziste. În tribune vor fi prezenți maximum 30.000 de oameni, lucru care îl enervează pe Becali.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că 12.500 de bilete la meciul FCSB – Viking au fost vândute în prima oră de la comercializarea acestora: „Viteză mai mare de achiziție decât la meciul cu Chelsea!”.

Becali vrea stadion mai mare

Entuziasmat de interesul major pentru turul din play-off-ul Conference League, dar și de numărul impresionant de fani de la partida cu Dunajska Streda din turul 3 (40.457), Gigi Becali a promis că va face un stadion mai mare.

sursa: FCSB

Arena Națională, stadionul pe care FCSB își dispută meciurile de pe teren propriu, este în prezent cea mai mare arenă a țării, cu o capacitate de 55.634 locuri, dar Becali vrea mai mult. „S-ar fi vândut 200.000 de bilete, dacă aveam loc! Știți ce mi-a venit în cap? Să mă calific în grupele Ligii Campionilor și să fac un stadion de 100.000 de locuri.

Nu se mai poate cu 50.000 la FCSB. Dacă intrăm în Liga Campionilor, trebuie 400.000 de oameni! Am unde să-l construiesc. Aș face dacă ne calificăm în grupele Ligii, să luăm de acolo 40-50 de milioane de euro.

Interesul oamenilor este normal. Din punct de vedere valoric, din ce am văzut, suntem mai valoroși material, suntem și mai experimentați, că ei au echipă mai tânără. Jucăm acasă, e normal să luăm o opțiune serioasă de calificare încă din tur. Vorbesc despre două goluri diferență”, a precizat Becali la Pro Arena.

FCSB nu renunță la jucători

După ce a văzut câte bilete s-au cumpărat, Gigi Becali a mai declarat că nu își va mai vinde jucătorii valoroși din echipă. El a precizat că fanii îi dau încredere.

„Eu, la ora asta, nu vorbesc despre transferuri. Cum să mai vorbești despre transferuri când vezi atât de mulți oameni, zeci de mii de oameni care-ți cumpără biletele într-o oră? La revedere cu vânzările, s-a terminat! Am spus că vând tot, dar acum gata, iubesc oamenii, trebuie să le fac pe plac! Cum să vând eu jucătorii când avem 30.000 de oameni care iau cu asalt stadionul?

Gata, m-a impresionat publicul. La revedere cu vânzările! Bine, este posibil. Dar Darius Olaru nu mai costă 6 milioane, costă 8, 10. Dacă dau atâți bani, cât nu face, atunci da. Târnovanu nu e deloc de vânzare. Nu mai vorbim de vânzări când zeci de mii de oameni așteaptă un spectacol frumos. Dacă îl vând pe Olaru, ce le arăt oamenilor? Nu pot face asta”, a afirmat Becali, potrivit gsp.