Evenimentul Zilei > Sport > Meciuri de top în runda a 5-a din grupele Champions League, pe 23-24 noiembrie
Meciuri de top în runda a 5-a din grupele Champions League, pe 23-24 noiembrie

Meciuri de top în runda a 5-a din grupele Champions League, pe 23-24 noiembrie

Fanii fotbalului vor putea urmări mai multe meciuri de top programate în etapa a 5-a a grupelor Champions League în această săptămână. (P)

Se intră în linie dreaptă în grupele Champions League, iar echipele încep să ducă bătălia pentru calificare ori pentru ocuparea primului loc. Un meci foarte important programat marți este cel dintre FC Barcelona și Benfica Lisabona, în care catalanii își pot asigura calificarea în optimi.

Asta în timp ce miercuri, fanii fotbalului vor putea urmări două meciuri tari: Manchester City – PSG este derby-ul săptămânii, iar duelul dintre Atletico Madrid și AC Milan are și el o miză importantă.

Aceste meciuri stârnesc, ca de obicei, un interes mare și în rândul celor pasionați de pariuri fotbal pentru care Unibet a pregătit o ofertă excelentă. Astfel, în acest articol am inclus și trei ponturi din oferta acestei agenții de pariuri online.

FC Barcelona – Benfica Lisabona: 1X și peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Această partidă se va disputa marți, de la ora 22:00, și se va juca practic cu calificarea pe masă. Bayern Munchen este deja calificată din grupa E, în timp ce FC Barcelona este pe locul doi, cu 6 puncte, iar Benfica este pe trei, cu 4 puncte.

Așadar, un succes al catalanilor ar echivala cu calificarea în optimile Champions League. În plus, FC Barcelona are de luat o revanșă după ce a pierdut meciul tur cu 3-0, același scor cu care pierduse și partida cu Bayern.

De atunci, FC Barcelona și-a mai revenit și a acumulat 6 puncte din confruntările cu Dinamo Kiev. În schimb, Benfica vine după două eșecuri la scor contra lui Bayern Munchen, cu 0-4 și 2-5.

Catalanii dau semne tot mai puternice de revenire, iar în ultima etapă din La Liga au învins Espanyol cu 1-0. Ei au un moral bun și vor întâlni o echipă căreia îi place să joace deschis, astfel că e de așteptat un meci cu multe goluri. De altfel, în cele 4 meciuri disputate de Benfica în Champions League s-au marcat 14 goluri. Așadar, Unibet are o cotă excelentă pentru această selecție disponibilă prin funcția Creare Pariu.

Atletico Madrid – AC Milan: peste 2.5 goluri la o cotă de 1.85 oferită de Unibet

Confruntarea din grupa B va avea loc miercuri, de la ora 22:00. Dacă Liverpool și-a asigurat deja calificarea în optimi, lupta pentru poziția secundă este mai mult decât interesantă. FC Porto este pe locul 2, cu 5 puncte, urmată de Atletico Madrid – 4 puncte și apoi de AC Milan – cu 1 punct.

Italienii au un parcurs bun în Serie A, chiar dacă în ultima vreme au mai redus turația, dar în Champions League au obținut un singur punct, în ultima etapă cu FC Porto.

În schimb, Atletico a câștigat meciul tur cu AC Milan cu 2-1 și mai are o remiză cu Porto, dar a pierdut ambele meciuri cu Liverpool.

Scenariul că se vor înscrie cel puțin trei goluri nu este exclus, ținând cont că în ultimele două confruntări dintre cele două echipe s-a adeverit. Mai mult, Milan are probleme în apărare, dovadă stând cele patru goluri primite de la Fiorentina în ultima etapă din Serie A. Așadar, cota de la Unibet pentru acest pariu este excelentă.

Manchester City – PSG: Ambele marchează și peste 2.5 goluri la o cotă de 1.90 oferită de Unibet

Cel mai așteptat meci al săptămânii în Europa va avea loc miercuri, de la ora 22:00. În clasamentul grupei A, City este pe primul loc, cu 9 puncte, urmată de PSG, care are un punct mai puțin.

Totuși, francezii au câștigat meciul tur cu 2-0 și au și un moral bun după ce s-au impus în ultima etapă din Ligue 1 contra lui Nantes, deși au jucat în inferioritate numerică.

Mai mult, Leo Messi a marcat primul său gol în Ligue 1 și începe să intre în forma care l-a consacrat. Dacă meciul este deschis oricărui rezultat, ținând cont de valoarea jucătorilor din ofensivele celor două echipe, un pont ce merită luat în calcul este acela că ambele echipe vor marca și se vor înscrie cel puțin trei goluri, din secțiunea pariuri combo Unibet.

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.