Evenimentul Zilei > Social > Masoneria dă totul pe față. Viitorul României
Masoneria dă totul pe față. Viitorul României

Masoneria dă totul pe față. Viitorul României

Marea Lojă Națională din România (MLNR) continuă seria de dezbateri “Viitorul României”, pe teme importante și de actualitate pentru societatea românească, aducând la aceeași masă lideri politici, formatori de opinie și analiști. După un prim eveniment care a avut loc în ianuarie, la București, vineri, masonii s-au întâlnit la Timișoara.

Seria de conferințe și dezbateri “Viitorul României”, organizate sub auspiciile Mari Loji Naționale din România, continua la Timișoara cu conferința: Promovarea Capitalului și Business-ului autohton, vineri. Specialiști din mediul universitar, oameni de afaceri dar și jurnaliști sunt invitați să dezbată perspectivele dezvoltării economice în plan local, regional și chiar național a firmelor cu capital românesc. Sunt abordate teme ce țin de finanțarea companiilor dar și oportunitățile legate de pătrunderea pe piețele Europei de Vest, dar și  teme ce țin de fiscalitate sau de necesarul tot mai ridicat de forță de muncă din județele din vestul României în condițiile unui mediu de afaceri în plină dezvoltare. Dezinformarea și manipularea prin intermediul mass-media și a rețelelor de socializare, prin fake news, este un alt subiect adus în prim plan de masonii români.

“Ciclul de conferințe organizate de Marea Loja Națională din România împreuna cu partenerii acestui proiect reprezinta unul dintre punctele programului Masoneria Română pentru România prin care se urmșreste nu doar o mai mare deschidere a instituției noastre către publicul larg, ci și dezbaterea unor teme de actualitate pentru țara noastră. Prin aceste teme, demonstrăm încă o data că Marea Loja Națională din România își asumă rolul de parte activă a societății românești. Conferința de astăzi de la Timișoara, având ca temă: Promovarea Capitalului și Business-ului autohton este cu atât mai importantă cu cât în ultima perioada asistam nu doar la o criza a forței de muncă în vestul României ci și la schimbări majore pe piața capitalului”, spune prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România.