Evenimentul Zilei > Monden > Mărturisiri de la petrecerea vedetelor. Acolo s-a infectat și Andreea Esca
Mărturisiri de la petrecerea vedetelor. Acolo s-a infectat și Andreea Esca

Mărturisiri de la petrecerea vedetelor. Acolo s-a infectat și Andreea Esca

După ce s-a zvonit că ar fi contribuit la infectarea mai multor vedete, printre care și Andreea Esca, stilista Adina Buzatu a rupt tăcerea și a vorbit despre celebra petrecerea a vedetelor, de la mare.

 

Întrucât a participat acum două săptămâni la inaugurarea unui luxos resort din stațiunea Olimp, Adina Buzatu a mers să se testeze pentru Covid-19, ocazie cu care a transmis și un mesaj despre ce s-a întâmplat atunci, pe litoral.

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.”, a transmis Adina Buzatu, care a mai spus că s-au respectat regulile la petrecere

Adina Buzatu a povestit că nu știe cum s-a ajuns în situația îmbolnăvirii unor vedete pentru că petrecerea a avut loc în aer liber și s-au respectat măsurile de siguranță. Aceasta a mai precizat că a evitat gesturile de atingere și îmbrățișările, iar la hotel totul era foarte curat.

Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID-19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu, cât și fiica mea, Sara, am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți. Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți de-ai mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile (…)”, a transmis Adina Buzatu, informează Antena3.

Andreea Esca a participat la respectiva petrecere pe plajă, la inaugurarea resortului Novum by the Sea, și acolo ar fi contactat virusul. La eveniment au fost mai mult de 50 de persoane invitate și se pare că mulți dintre participanți nu ar fi respectat regulile de protecție sanitară impuse de autorități.

 

Fotografii de la petrecerea de pe litoral în care apărea și Andreea Esca au dispărut de pe conturile de socializare ale unor influenceriţe care s-au pozat alături de vedeta Pro TV şi au pus apoi pozele pe internet. Până marţi, Andreea Esca nu a avut nicio reacție legată de informațiile apărute în presă.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: