Evenimentul Zilei > Actualitate > MĂRTURISIRE ŞOC: Primul bărbat care a făcut-o să sufere din dragoste pe Jennifer Lopez a fost… | FOTO
MĂRTURISIRE ŞOC: Primul bărbat care a făcut-o să sufere din dragoste pe Jennifer Lopez a fost… | FOTO

MĂRTURISIRE ŞOC: Primul bărbat care a făcut-o să sufere din dragoste pe Jennifer Lopez a fost… | FOTO

Jennifer Lopez a dezvăluit într-un interviu că primul bărbat care a făcut-o să sufere din dragoste a fost actorul Ben Affleck. Artista a explicat că nu şi-a oferit destul timp pentru a-şi reveni după despărţirea de acesta, înainte de se se căsători cu cel de-al treilea soţ al ei, Marc Anthony.

Jennifer Lopez a divorţat de două ori înainte să înceapă să se întâlnească cu Ben Affleck, în 2002, a fost "devastată" după ce logodna dintre ei s-a încheiat în 2004.

Într-un interviu acordat Mariei Shriver, care va fi difuzat luni, vedeta de 45 de ani a afirmat că a trecut foarte repede peste despărţirea de Ben Affleck cu ajutorul unuia dintre "prietenii ei foarte buni" şi nu şi-a acordat destul timp să se vindece.

"A fost, probabil, prima mea mare suferinţă. (…) Ceea ce trebuie să ştiţi este că nimeni nu te poate ajuta să îţi revi. Doar tu poţi face asta pentru tine", a spus Jennifer Lopez.

În ultimii ani, Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii – gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despărţit în primăvara acestui an, a revenit în juriul emisiunii "American Idol" şi a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat "A.K.A.", relatează Mediafax.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: