Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturia infiorătoare a unui supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv | VIDEO
Mărturia infiorătoare a unui supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv | VIDEO

Mărturia infiorătoare a unui supravietuitor al incendiului din clubul Colectiv | VIDEO

Televiziunile de știri au difuzat mărturiile mai multor martori care au reușit să supraviețuiască incendiului. Aceștia au descris scene înfiorătoare. Unul dintre ei a povestit cum a fost nevoit să calce pe cadavrele altor spectatori.

"Nu aveam aer. Ne-am lăsat pe jos. Am un prieten care este ars pe spate, sper să scape. Mirosea a carne arsă”, a declarat un participant la concert pentru Romania TV. Un alt martor a descris cum s-a aprins incendiul ”A fost un foc de artificii și de la scântei a luat foc buretele de pe un stâlp și în 30 de secunde s-a întins peste tot focul. Toți ne-am îmbulzit către ieșire și a fost haos. Au fost cam 500 de spectatori”, a declarat un alt martor pentru Digi 24.

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a convocat pentru sambata dimineata, la ora 7.00, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, dupa incendiul din clubul Colectiv din Capitala, soldat cu numerosi morti si raniti, anunta Agerpres. Portivit televizinuilor de stiri, numărul morților se ridică la 26, pana la ora 02.00.