Evenimentul Zilei > Actualitate > Marius Șumudică: „Dacă îmi dau drumul la gură, iese scandal”
Marius Șumudică: „Dacă îmi dau drumul la gură, iese scandal”

Marius Șumudică: „Dacă îmi dau drumul la gură, iese scandal”

Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a fost foarte supărat la finalul meciului cu AZ Alkmaar, pierdut cu scorul de 0-2, și a vorbit despre problemele cu care se confruntă giurgiuvenii.

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei Giurgiu, a dat de înțeles că echipa pe care o antrenează este măcinată de mari probleme. Vulcanicul „Șumi” a spus că se abține să dezvolte subiectul dar le-a transmis public jucătorilor că este mândru de ceea ce au realizat în cupele europene, în condițiile date.

„Sunt foarte nervos. Dacă mi-aș da drumul la gură ar ieși scandal mare și n-are rost.  Ar fi fost o calificare istorică având în vedere ce se întâmplă. Sunt foarte curios să văd ce va urma. Viitorul e sumbru, ne puneam mari speranțe în banii din Europa. Sunt probleme, dar nu vreau să dezvolt. Jucătorii mei sunt eroi pentru tot ce au făcut. Au realizat în condiții foarte grele ce s-a reușit. Sunt mândru chiar dacă am pierdut calificarea, am făcut greșeli care nu trebuiau făcute”, a spus Șumudică la Digi Sport.