Evenimentul Zilei > Monden > Marius Manole a dat din casă. O cunoscută cântăreață i-a făcut avansuri. Cum s-a încheiat idila. Video
Marius Manole a dat din casă. O cunoscută cântăreață i-a făcut avansuri. Cum s-a încheiat idila. Video

Marius Manole a dat din casă. O cunoscută cântăreață i-a făcut avansuri. Cum s-a încheiat idila. Video

Actorul Marius Manole susține că i-au fost făcute avansuri de către o cunoscută vedetă din muzica românească.

Cunoscutul actor a dat detalii într-o emisiune de televiziune unde a fost invitat. Supus unui test, Marius Manole a fost nevoit să dea în vileag numele celei care i-a făcut avansuri. Este vorba despre Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion, unul dintre cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1.

Marius Manole a ținut să sublinieze că începutul idilei dintre el și Lidia Buble s-a petrecut la ceva timp după ce aceasta s-a despărțit de Răzvan. De altfel, în ultimul timp, vedeta a revenit în atenția presei datorită vieții sale amoroase, având relații cu mai mulți bărbați cunoscuți.

Procurorii DIICOT au trimis-o pe Lidia Buble în judecată. Cântăreața ar fi mituit agenții de poliție. Ce dorea să ascundă
sursa: arhivă EVZ

O idilă încheiată înainte de a se naște

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul Marius Manole a trebuit să răspundă la o întrebare care l-a pus în dificultate. Deși inițial a refuzat, el a cedat și a confirmat că Lidia Buble i-a făcut avansuri. A lăsat să se înțeleagă că atracția a fost reciprocă, dar s-a oprit cu dezvăluirile aici.

„Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…”, a spus actorul.

El nu a dat detalii despre felul în care a continuat idila, preferând să fie discret.

„Da, s-a mers departe tare…păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, a continuat actorul răspunzând unei alte întrebări legate de finalitatea relației dintre el și vedetă.

Marius Manole admiratorul Lidiei Buble

Marius Manole și-a exprimat admirația pentru fosta iubită a lui Răzvan Simion. El a făcut o glumă pe seama cântăreței, despre care se știe că vine dintr-o familie foarte credincioasă. Deși tatăl cântăreței este preot, despre Lidia Buble se poate spune că nu se încadrează deloc în portretul de familie

„Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei”, a replicat Marius Manole.