O sursă din anturajul fiului președintelui LPF, potrivit site-ului cancan.ro, a povestit ce sfârșituri crunte au avut doi apropiați de-ai tânărului de 24 de ani, care acum se luptă pe un pat din Spitalul Elias pentru viața lui.

Doi dintre bodyguarzii lui Mario Iorgulescu au murit în circumstanțe îngrozitoare, iar accidentul teribil provocat de el în care un tânăr tătic și-a pierdut viața i-a făcut pe unii dintre prietenii săi să se gândească la faptul că asupra lui ar putea fi aruncat un blestem.

Băiatul lui Gino Iorgulescu a fost păzit ani la rând de un fost militar care s-a lăsat la vatră după ce s-a luptat cu talibanii în munții Afganistanului.

Într-o noapte cumplită, în timp ce era singur în mașină, bărbatul a fost spulberat de un tren după ce a încercat să traverseze o cale ferată fără să se asigure, a povestit o sursă din anturajul familiei, conform spynews.ro.

Mario Iorgulescu a mai fost păzit de și pe unul dintre bodyguarzii cunoscuți în București și respectați inclusiv în lumea interlopilor, așa-zisul Mihăiță Castet.

În timp ce era garda de corp a fiului președintelui LPF, el a primit un diangostic groaznic, cancer osos. Bărbatul a încercat și un tratament naturist în Spania, în lupta cu temuta boală, potrivit sursei citate mai sus.

Din nefericire, toată strădania sa, a apropiaților și medicilor care s-au ocupat de el nu au fost suficiente. El s-a stins pe un pat de spital.