Evenimentul Zilei > Social > Marilyn Monroe nu a dispărut
Marilyn Monroe nu a dispărut

Marilyn Monroe nu a dispărut

Se pare că nici la peste 50 de ani de la moartea sa, diva care a impus câteva standarde atunci când vine vorba de sexul frumos, nu este uitată.

Prezenţi la două evenimente mondene importante, săptămâna aceasta am avut o mică dilemă. La lansarea filmului „Love by design”, care o are protagonistă pe Giulia Nahmany, aceasta a dat interviuri îmbrăcată, coafată şi abordând diverse poziţii în cadrul conferinţei de presă „picătură ruptă” din cele ale starletei americane celebră şi pentru relaţia cu JFK (John Fitzgerald Kennedy).

Am apreciat-o pe Giulia pentru jocul actoricesc şi am avut cuvinte de laudă pentru apariţia de la premieră şi am revenit cu un articol de bine săptămâna ce a urmat.

Șocul de la Roton

În săptămâna următoare, cunoscuta casă de discuri Roton şi-a sărbătorit cei 20 de ani de hit-uri organizând o petrecere cu vedete în Bucureşti. Foarte mulţi artişti au ales să poarte mai devreme costumele de Halloween aşa că am fost puţin şocaţi să o vedem din nou pe Marilyn Monroe la petrecere. De data aceasta, cea care a intrat în pielea celei mai sexy femei a fost Jo, care a purtat o rochie mult mai generoasă din punctul nostru de vedere şi asta nu a putut decât să ne facă o bucurie.

Rețeta succesului?

În acel moment ne-am dat seama că atât Jo, care în ultima vreme lansează multe piese mişto şi care prind la public, cât şi Giulia Nahmany, sunt două femei care au succes în România şi probabil că stilul Marilyn Monroe dă roade.

NOTA PUȚIN CAM DIRECTĂ: Jo şi Giulia, ştim toţi că Marilyn a fost o femeie frumoasă şi sexy, costumaţia voastră a fost superbă însă de data aceasta nu putem să fim răutăcioşi cu nimic. Vrem doar să ştiţi că sunteţi la fel de frumoase atunci când sunteţi doar voi, Jo şi Giulia!