Marilena, prima-doamna

Marilena, prima-doamna

Suspendarea presedintelui va aduce si o noua prima-doamna la Cotroceni.

Marilena Vacaroiu va fi prima-doamna a Romaniei pentru cel putin 30 de zile. Pare ca detine controlul asupra familiei, de vreme ce toata averea familiei este trecuta pe numele ei.   

Prima sotie de presedinte postdecembrist a fost Nina Iliescu, o figura retrasa, neimplicata in activitatea sotului ei. Desi a avut cel mai lung „mandat” de prima-doamna, nu l-a insotit pe Ion Iliescu in nicio vizita oficiala. Singurele momente in care a putut fi vazuta in public, la bratul sotului, a fost cu ocazia alegerilor.

Nadia Constantinescu, prima-doamna CDR-ista, s-a tinut departe de scena politica, insa nu si de cea publica. L-a insotit pe Emil Constantinescu in vizitele oficiale si a aparut alaturi de acesta la dineuri, dar a preferat sa evite contactul cu mass-media.

Ne puteți urmări și pe Google News

Maria Basescu, cea careia tocmai i-a fost suspendat „mandatul”, este prima sotie de presedinte cu un grad de notorietate si expunere media. Charismatica si activa, sotia lui Basescu si-a construit o imagine placuta. Si-a insotit sotul in campania electorala si a luat parte la intalniri mai mult sau mai putin oficiale.