Evenimentul Zilei > Actualitate > Marica se îndepărtează de EURO? Atacantul Stelei, suspect de o nouă accidentare
Marica se îndepărtează de EURO? Atacantul Stelei, suspect de o nouă accidentare

Marica se îndepărtează de EURO? Atacantul Stelei, suspect de o nouă accidentare

Ciprian Marica a bifat doar 21 de minute pentru Steaua, aseară, la Severin, în meciul pe care „roș-albaștrii” l-au câștigat în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 1-0.

Marica a intrat pe teren în actul secund al partidei de la Severin, înlocuindu-l pe Alex Bourceanu, însă atacantul a capitulat în minutul 66. Vârful Stelei s-a accidendat grav pe 6 martie, în derby-ul cu Dinamo, și se pare că problema sa a recidivat aseară. După doar 21 de minute, Marica s-a dus la marginea terenului şi i-a transmis lui Reghecampf că nu mai poate continua. Tehnicianul „militarilor” s-a conformat şi l-a înlocuit cu Tha'er Bawab.

Chiar dacă refacerea sa a dat roade sub tratamentul controversat al „vraciului” Marijana Kovacevici, jucătorul campioanei Ligii I se pare că a resimțit dureri în jocul de aseară, cu Pandurii. „Ciprian (n.r. Marica) nu a simţit ca prima dată. Ne-a zis că a simţit o jenă. Acum aşteptăm să vedem. El e un jucător important pentru noi”, a spus Reghecampf.

Astfel, cu doar șase săptămâni rămase înaintea de starul Campionatului European din Franța, Marica este din nou afectat de probleme medicale, lucru ce i-ar putea pune în pericol selecționarea sa în lotul naționalei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: