Horia și Mariana Moculescu, din nou în război. Acuzații de toată rușinea

Horia și Mariana Moculescu, din nou în război. Acuzații de toată rușinea Horia și Mariana Moculescu. Sursă foto: colaj EVZ

Mariana și Horia Moculescu au divorțat, însă mai au lucruri de împărțit. Cunoscutul compozitor îi cere fostei sale soții să-și achite datoriile.

Mariana Moculescu nu ar fi împărțit cheltuielile la întreținere cu fostul soț, Horia Moculescu. Astfel, ea ar fi acumulat o datorie de 12.500 de lei către fostul soț. Pe de altă parte, compozitorul este acuzat de femeia care i-a dăruit și o fiică, că a cheltuit toți banii casei la cazinou și nu ar avea ce să-i dea acestuia niciun leu.

Horia și Mariana Moculescu se acuză reciproc de neplată la  întreținere. Cine trebuie să achite

Lecția de educație financiară: De câți bani ai nevoie să fii fericit

Sursa foto: Arhiva EVZ

Horia Moculescu susține că fosta sa soție trebuie să-i achite suma de 150 de dolari de patru luni, pe lângă datoriile de la întreținere, conform cancan.ro.

„Dar când ați vorbit cu ea a spus că are să îmi dea bani și că de vreo 4 ani a rămas datoare aici la întreținere după ce a plecat? Mie are să-mi dea de vreo 4 luni suma de 150 de dolari. La întreținere are de dat 125 de milioane de lei vechi (n.r.- 12.500 de lei). A zis ea ceva și despre datoriile astea? Nu a zis? Repet, nu mă interesează ce spune ea despre mine”, a declarat Horia Moculescu, conform sursei citate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mariana Moculescu, cea care a relatat că face bani din videochat, cu ocazia unor declarații publice, respinge, însă, afirmațiile fostului șoț și spune că el trebuie să-i dea bani ei.

„El trebuie să-mi dea mie bani, nu eu lui! Dar ce mă mai miră la el(...) Când am spus că am stat atâția ani cu dracu’ în casă, nu am vorbit degeaba!”, a declarat Mariana Moculescu, porivit sursei citate.

Horia și Mariana Moculescu, divorț cu scandal

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu. Sursă foto: captură video

Horia și Mariana Moculescu au divorțat la începutul anilor 2000. Cu toate acestea, cei doi și-au împărțit vorbe grele și după terminarea mariajului. Compozitorul a acuzat-o de infidelitate și chiar de prostituție, iar Mariana Moculescu nu s-a lăsat mai prejos și a spus că a fost cu „dracu” în casă două decenii, dând de înțeles că ar fi avut o căsnicie de „coșmar”.

În urmă cu câteva săptâmâni, părea, însă, că securea războiului a fost îngropată. Mariana Moculescu susținea că „se felicită” cu fostul soț, cu prilejul ocaziilor speciale.