Evenimentul Zilei > Monden > Marian Godină a reacționat față de reușita de la BAC a vloggerului Selly: „M-a enervat”
Marian Godină a reacționat față de reușita de la BAC a vloggerului Selly: „M-a enervat”

Marian Godină a reacționat față de reușita de la BAC a vloggerului Selly: „M-a enervat”

Vloggerul Selly a trecut cu brio examenul de Bacalaureat 2020, cu media 9,60, iar reușita tânărului a fost comentată și de Marian Godină.

Selly a făcut senzație în mediul virtual, după ce s-a lăudat cu media obținută la examenul de Bacalaureat 2020. Printre cei care au fost curioși de triumful vloggerului în vârstă de 19 ani s-a aflat și Marian Godină, care a urmărit și clipul urcat de vlogger despre sistemul educațional din România.

„Am căutat mai de mult să văd ce face băiatul ăsta pe youtube. Nu m-a atras nimic, probabil din cauza vârstei. Limbajul chiar m-a enervat și nu mi-aș dori ca atunci când voi avea un copil să folosească în vorbire cuvinte precum “gen”, “jonuțule”, “hâț”, “boșilor” etc. Mai pe scurt, nu mi-ar plăcea ca al meu copil să fie fan Selly.


Selly dă de pământ cu sistemul de educație românesc


Cert e că Selly nu e deloc prost, ba din contră, îi merge mintea foarte bine, drept dovadă și nota de la bac. După cum v-am zis deja, nu mă vad privindu-i video-urile, dar până la a-l numi nulitate e cale lungă. “Păcatul” lui cel mai mare e că a făcut și face o grămadă de bani. De aici ura. Cei mai mulți dintre români te apreciază, te iubesc și te laudă când faci lucruri faine, dar numai dacă ești sărac”, a scris polițistul pe Facebook.

La scurt timp după afișarea rezultatelor, vloggerul a postat notele pe pagina sa de Instagram, iar acestea au arătat în felul următor: Limba Română – 9.50, Matematică – 9.60, Biologie – 9.70.


Surprize la BAC! Liberalul Daniel Moroșanu atât a putut, dar a făcut contestație


Andrei Șelaru a făcut senzație în timpul examenelor. Mai întâi, s-a afișat la una dintre probe la volanul unei mașini în valoare de 70.000 de euro, după care, la proba finală, a parcat în fața unității de învățământ o Dacie 1300.

La 19 ani, Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România și a trecut de 1 milion de euro venituri. Andrei Șelaru a intrat în lumea vlogging-ului în 2012 când se filma vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: