Revenirea rusoaicei nu este pe placul jucătoarelor, dar Șarapova nu pare a fi afectată de acest lucru. Fostul număr 1 mondial e de părere că acestea sunt, de fapt, orbite de invidie.

„Mi-am ispăşit pedeapsa, aşa că de unde această înverşunare? Problema e că nu vorbesc cu fetele în vestiar despre noile lor maşini, shopping şi noii iubiţi. Discuţiile acestea le păstrez pentru prieteni. Obiectivul meu este să fiu profesionistă, să îmi fac treaba şi să fiu respectată”, a declarat Șarapova pentru „Le Parisien”.

Site-ul oficial al WTA a precizat că suspendarea Șarapovei se va încheia, oficial, pe 26 aprilie. Cu toate acestea, solicitarea ei de a primi un număr nelimitat de wild-card-uri a fost acceptată, și, astfel, tenismena va reveni în circuit. „Masha” a primit, până acum, trei wild-card-uri, la turneul Premier de la Stuttgart, la cel Premier Mandatory de la Madrid și la cel Premier 5 de la Roma, competiții ce se vor desfășura pe zgură. Însă, rusoaica se pare că nu va fi primită la Roland Garros, deoarece organizatorii Marelui Șlem parizian nu vor să-i acorde jucătoarei un wild-card.