În marea finală a celui mai dur reality show de la noi din țară s-au calificat Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp.

Din păcate deja pe rețelele de socializare au arărut numeroase comentarii pe această temă, unele susținând că finala este deja „aranjată”, așa cum ar fi fost și concursul„Exatlon”, anul trecut.

Atunci telespectatorii au trimis mii de reclamații la CNA pentru a reporta neregula. Alin Andronic avea să piardă premiul de 100.000 de euro de la Exatlon în favoarea colegei sale Beatrice, deși în mod normal aceasta nu ar fi avut nicio șansă, la capătul unei probe trucate.

Anul acesta,  mai mulți fani ai emisiunii au dezvăluit că producătorii ar fi decis ca Iancu Sterp să fie marele câștigător al Survivor România, deși competiția nu s-a încheiat. Motivul este unul destul de simplu, audiență și bani. Cântăreții de manele Culiță Sterp și Jador sunt artiști pe care publicul postului TV îi plac.

Concret, fanii show-ului au acuzat că Iancu este intens promovat depostul de televiziune, ceea ce nu s-a întâmplat cu un alt concurrent.

Mai mult, au fost voci în online care au susținut că Andi a fost eliminat din competiție tocmai pentru a-i face lui loc lui Iancu.

După ce a fost mult timp a fost cel mai bun din concurs fără niciun dubiu, Andrei a fost brusc prezentat ca un pion otrăvit, deși el a dus greul în concurs, fiind pe locul 1 ca procentaj întreaga emisiune.

Un scenari prinde tot mai mult contur și anume, dacă Andrei era favorit la marele premiu, cum Iancu ar trebui să câștige.

După ceva probleme de sănătate, Andrei a început să joace mai slab în concurs și până la urmă a fost eliminat.

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important, acestia alegand câstigătorul Survivor România 2020. Modalitatea de vot va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de Dan Cruceru. Votul va fi prin SMS, însă toate detaliile le puteţi vedea în timpul emisiunii, potrivit cancan.ro