Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce s-a întâmplat cu marea câștigătoare de la Vocea României. Julie Mayaya: „În studioul În studioul de înregistrări mă simt pierdută”
Ce s-a întâmplat cu marea câștigătoare de la Vocea României. Julie Mayaya: „În studioul În studioul de înregistrări mă simt pierdută”

Ce s-a întâmplat cu marea câștigătoare de la Vocea României. Julie Mayaya: „În studioul În studioul de înregistrări mă simt pierdută”

E o prezență destul de rară pe micile ecrane, iar topurile muzicale nu o scot în evidență, fapt care a pus multă lume pe gânduri. Însă realitatea este că Julie Mayaya preferă cântările cu aerul boem al vechilor seri de jazz. A conceput împreună cu echipa ei managerială un turneu de sesiuni live, petrecut în mare parte în localuri bucureștene, unde cântă gospell, soul, blues, jazz, coveruri celebre, dar și improvizații, iar oamenii fac cozi la ușă pentru a o asculta

Artista de culoare se declară un entertainer de scenă, căruia îi place mai mult în faţa publicului decât în studioul de înregistrări, fapt care o ține departe de ochii telespectatorilor. „Îmi place să cânt și îmi place să interacționez cu oamenii. Oamenii care mă ascultă îmi dau energie. Eu nu fac decât să primesc energie de la ei si să o transmit prin muzică. Adevărul e că în fața microfonului de studio mă simt pierdută. Nu am deloc experiență în direcția asta. Lucrurile par a se schimba complet, vocea parcă sună altfel”, ne-a explicat Julie, care speră ca 2018 să-i aducă lansarea primului său album.

Are „un copil” cu iubitul ei

Evenimentele importante din viața ei s-au ținut lanț în ultima perioadă. Julie Mayaya a dezvăluit publicului că are un iubit pe nume Mihai și, mai mult, acesta i-a făcut un cadou de neprețuit: „Îmi doream foarte mult un câine și Mihai mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă. De puțin timp Sasha a intrat în viața noastră și suntem foarte încântați. Cățelușa este încă mică, nu știu cum voi proceda când va trebui să plec mai multe zile de acasă. Cred că am sa încerc să găsesc o modalitate de a o învăța cu drumurile lungi. Din câte am observat până acum, îi place să se plimbe cu mașina, deci nu ar trebui să fie o problemă”, a povestit Julie despre cățelușa de care are grijă ca de un copil.

A slăbit 30 de kg

Câștigătoarea de la Vocea României a urmat și ea exemplul altor artiste care s-au afirmat în celebra emisiune, Feli și Oana Radu, punându-se pe slăbit și remodelat. „Am slăbit în jur de 30 kg, cu eforturi. Am ajuns la greutatea pe care mi-o doream de ani de zile și îmi place din ce în ce mai mult felul în care arăt”, se mândrește artista. A

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.