Evenimentul Zilei > International > Cinci români au fost condamnaţi la închisoare pentru că au abuzat o tânără în Marea Britanie. Care este pedeapsa dată de instanţa de judecată
Cinci români au fost condamnaţi la închisoare pentru că au abuzat o tânără în Marea Britanie. Care este pedeapsa dată de instanţa de judecată

Cinci români au fost condamnaţi la închisoare pentru că au abuzat o tânără în Marea Britanie. Care este pedeapsa dată de instanţa de judecată

O instanţă de judecată din Marea Britanie a condamnat pe cinci români care au abuzat de o tânără într-un parc din localitatea Jersey. Totul s-a întâmplat în luna decembrie 2018 cînd grupul de români au acostat tânăra într-un club.

Românii cu vârste între 18 şi 24 de ani s-au dus într-un club puşi pe distracţie. Aici, unul dintre bărbaţi au observat o tânără care băuse mai mult alcool, potrivit cancan.ro

Tânărul care a intrat în vorbă cu fata a invitat-o apoi la o plimbare în parcul apropiat. A condus-o spre un parc unde așteptau amicii lui și acolo s-a consumat totul.

Indivizi au filmat întreaga scenă cu telefoanele mobile. Fata a povestit judecătorilor că nici nu a încercat să ceară ajutor, pentru că se temea să nu fie ucisă.

După isprava lor, tinerii au abandonat-o pe fată la marginea oraşului. Aceasta a reclamat apoi la Poliţie care a început cercetarea pentru identificarea şi prinderea celor cinci români.

În fața instanței, agresorii au pledat vinovați pentru acuzațiile de viol și au fost condamnați fiecare la 10 ani de închisoare cu executare.

 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.