Evenimentul Zilei > International > Marea Britanie, cuprinsă din nou de PANICĂ. Pasagerii unui AVION, debarcaţi după o alertă cu BOMBĂ
Marea Britanie, cuprinsă din nou de PANICĂ. Pasagerii unui AVION, debarcaţi după o alertă cu BOMBĂ

Marea Britanie, cuprinsă din nou de PANICĂ. Pasagerii unui AVION, debarcaţi după o alertă cu BOMBĂ

Un avion al companiei EasyJet, care ar fi trebuit să decoleze joi după-amiază de la Manchester (Marea Britanie) cu destinația Marrakech (Maroc), a fost oprit la sol, în urma unei alerte false cu bombă. Pasagerii au fost debarcați pentru verificări suplimentare, a anunțat poliția din Manchester.

Suspecţii în acest caz, doi bărbați, cu vârste de 45 și 46 de ani. Aceştia au anunţat printr-un apel telefonic că la bordul avionului s-a urcat un pasager care ar fi spus că are o bombă în bagaj, infiormează Agerpres.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Manchester a confirmat că pasagerii au fost debarcați "ca măsură de precauție". În cele din urmă, alerta s-a dovedit a fi falsă, avionul urmând să decoleze către Marrakech imediat ce se va încheia controlul amănunțit de securitate.

În urma atentatelor din Franţa, panica s-a instalat în întreaga lume. După o amenințare cu bombă, o stație de metrou din Londra a fost evacuată, iar în zonă au fost deplasate trupe speciale.

Poliţiştii au pătruns în stația Tooting Broadway şi au ordonat pasagerilor din metrou să evacueze imediat locul.
 
Presa engleză a anunţat ulterior că alerta cu bombă s-a dovedit a fi una falsă.