Mare necaz, în ajun de Crăciun, la Constanța. Incendiu într-un bloc de locuințe sociale din Valu lui Traian

Mare necaz, în ajun de Crăciun, la Constanța. Incendiu într-un bloc de locuințe sociale din Valu lui Traian

Un incendiu izbucnit la parterului unui bloc de locuințe sociale din comuna Valu lui Traian au lăsat o femeie și pe cei patru copii fără casă de sărbători. Flăcările s-au declanșat în urma unui scurt circuit la priza televizorului. Familia a reușit să iasă la timp din casă.

Pompierii de la ISU Dobrogea, o echipă de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Poliția Locală Valu lui Traian au intervenit, în urmă cu puțin timp,  pentru salvarea locatarilor dintr-un bloc de locuințe  sociale. Incendiul, care a izbucnit la instalația electrică a unui apartament de la parter, s-a manifestat cu degajare uriașă de fum.

Mama și cei patru copii ai ei, din apartamentul afectat de incendiu s-au autoevacuat la timp, sunt teferi, cu toții. O femeie de 61 de ani, locatară a apartamentului de la etaj, a făcut un ataca de panică, speriată din cauza fumului negru și dens care i-a cuprins locuința. Ea a refuzat însă transportul la spital. Pompierii sunt incă la fața locului lucrând la lichidarea incendiului. Nu sunt persoane intoxicate cu fum, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță.  

 

Ne puteți urmări și pe Google News