Evenimentul Zilei > Politica > Marcel Ciolacu, pus pe fapte mari. Plângere penală pentru abuz în serviciu
Marcel Ciolacu, pus pe fapte mari. Plângere penală pentru abuz în serviciu

Marcel Ciolacu, pus pe fapte mari. Plângere penală pentru abuz în serviciu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu față de demnitarii implicați în decizia luată de Guvern, de alocare de fonduri din Fondul de Rezervă, acuzând că banii au mers către primarii PNL și UDMR.

Președintele PSD susține că premierul interimar Florin Cîțu și-a plătit funcția la congresul PNL cu banii românilor. El consideră că restul cetățenilor, din localitățile care nu au primari liberali vor suferi de frig, sărăcie și foame.

„Iohannis și Cîțu i-au condamnat pe români la frig”

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu susține un guvern tehnocrat și alegeri anticipate

Marcel Ciolacu, susține că singura soluție la acest moment este organizarea alegerilor anticipate. În acest sens a interpretat, liderul PSD, și declarațiile președintelui Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu a subliniat că o alianță între PSD și USR PLUS, pentru preluarea guvernării, este exclusă dat fiind că cele două formațiuni nu au nimic în comun. De asemenea, a spus Ciolacu, nici o guvernare PSD – PNL nu este fezabilă, dat fiind că ambele partide au decis să nu colaboreze. Liderul PSD susține că până la organizarea alegerilor anticipate este nevoie ca țara să fie condusă de un guvern format și condus de tehnocrați care să pregătească scrutinul.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: