Maramureş. Val de incendii. Nu mai puţin de 6 în 4 zile!

Maramureş. Val de incendii. Nu mai puţin de 6 în 4 zile!

În perioada 30.12.2019 - 02.01.2020 s-au produs 6 incendii pe raza judeţului Maramureş.

Deşi în perioada cu pricina a avut loc trecerea în noul an, marcată de unii petrecăreţi cu artificii, niciunul dintre incendii nu a fost cauzat de aceste distracţii.

În data de 30 decembrie 2019, pompierii din Vişeu au intervenit pentru a stinge un incendiu devastator, în Poienile de sub Munte, unde un şopron cu fân a fost cuprins de flăcari. Au ars circa 60 de metri pătrati din construcţie si circa 2 tone de fân.

Marti, 31 decembrie 2019, pompierii din Vişeu au lichidat un incendiu în urma căruia a ars doar funinginea din coşul de fum.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prima zi din 2020, pompierii maramureşeni au fost ocupaţi. Au avut loc 3 incendii. Primul s-a produs în Vişeul de sus, la o central termică, incendiul a fost unul minor, fiind distrus doar un perete despărţitor din lemn şi rigips. La Borşa, pompierii au lichidat un incendiu izbucnit la cosul de fum al unei locuinţe. Pompierii din Şomcuţa mare au intervenit în Satulung pentru a stinge un incendiu în camera unei locuinţe. Incendiul a distrus tavanul din lemn, o canapea si diverse materiale textile.

Pompierii din Vişeul de Sus au salvat azi, 2 ianuarie , o căsuţă. Un incendiu a izbucnit în una din camerele locuinţei dar nu a apucat să cuprindă decât un singur perete de lemn până la intervenţia pompierilor.

Pompierii au intervenit prompt, cu eficacitate, reuşind astfel să stingă toate aceste incendii înainte să se extindă şi să producă pagube materiale semnificative sau chiar victime.