Totul s-a petrecut la un hotel de 4 stele din Baia Mare, la o petrecere organizată cu ocazia trecerii în noul an. Câţiva petrecăreţi au început să se ia la pumni şi să arunce cu sticle unii în alţii. Bătaia a lăsat în urma ei cantităţi impresionante de sânge.

Conflictul a izbucnit spre dimineață între mai mulți tineri. Mai multe persoane au fost lovite cu sticlele de bere în cap, iar uneia dintre ele pur și simplu i-ar fi fost îndesată o sticlă în gât, scrie baiamare24.ro.

Bătaia s-a extins până în parcarea hotelului şi în curtea unei reprezentanţe auto din zonă. Angajaţii petrecerii au fost complet depăşiţi de amploarea bătăii. Aceştia au sunat la poliţie. Imediat, nu mai puţin de 10 echipaje de poliţie a municipiului Baia Mare au ajuns la faţa locului.

”Poliţiştii au intervenit în această dimineaţă la o unitate hotelieră din Baia Mare, după ce au fost sesizaţi cu privire la producerea unui scandal. Trei bărbaţi, care prezentau leziuni în urma unei altercaţii, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările, urmând a fi dispuse măsuri legale” a declarat în exclusivitate pentru baiamare24.ro  Florina Meteş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Echipajele medicale au preluat mai multe persoane rănite pe care le-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

”Două persoane rănite prezintă traumatism cranio-facial acut iar una a suferit un traumatism membru inferior. Ele au fost preluate și transportate la UPU Baia Mare cu un echipaj EPA SMURD și două echipaje SAJ” au transmis reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Te-ar putea interesa și: