Evenimentul Zilei > Sport > Maradona le-a ”executat”! Au fost scoase din testament ca nişte străine. Dezvăluiri incredibile
Maradona le-a ”executat”! Au fost scoase din testament ca nişte străine. Dezvăluiri incredibile

Maradona le-a ”executat”! Au fost scoase din testament ca nişte străine. Dezvăluiri incredibile

După moartea lui Maradona au început să iasă la lumină neînţelegerile cu familia pe care le-a ascuns de-a lungul vieții, dar mai ales cele referitoare la averea sa.

Chiar şi după moartea lui Diego Maradona, de pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, lucrurile din familia sa nu s-au liniştit şi continuă să apară diverse probleme și controverse.

„El Pibe de Oro”, celebrul fotbalist Diego Armando Maradona, a exclus-o pe fosta soţie, Claudia Villafane şi pe cele două fiice, Dalma şi Gianinna, născute în timpul căsniciei care a durat 24 de ani, de la dreptul la moştenire. Cotidianul argentinian El Clarin, a dezvăluit ultimile dorinţe ale fotbalistului de extra-clasă dispărut pe 25 noiembrie, explicând că au fost revăzute recent, atunci când Maradona trăia în Dubai.

În urmă cu 5 ani când Claudia Villafane era tutorele său legal, emisiunea tv, El Diez, a descoperit o „gaură” de 6 milioane de dolari şi dispariţia a 458 de amintiri (între care medalii şi obiecte preţioase) şi şi-a acuzat fosta soţie într-o acţiune în justiţie care este încă în curs de desfăşurare. Această acţiune priveşte şi acuzaţiile de însuşire a două apartamente la Buenos Aires şi Miami. Şi exact această acţiune din justiţie o împiedică pe Claudia să beneficieze de ereditate.
Claudia Villafane şi  Diego Armando Maradona, s-au căsătorit pe 7 noiembrie 1989 cu o petrecere  somptuoasă, atunci când Dalma şi Gianinna era deja născute şi au divorţat oficial în 2003.
Claudia a introdus cauza de divorţ pe 7 martie 1998 cu acuzaţia de „abandon al căminului conjugal”, revendicând custodia fiicelor lor şi cerând să intre în proprietatea celor două apartamente de mare lux, jumătate din profiturile muzeului Maradona şi 10.000 de pesos pe lună pensie pentru întreţinerea Dalmei şi Gianinnei.

În iulie 2015, Diego, după o verificare e bunurilor sale, şi-a dat seama că lipseau 80 de milioane de pesos (în acea perioadă circa 6 milioane de dolari), depozitaţi într-o casă de bani în Uruguay.

Pe 14 iunie trecut, El Clarin a publicat o notă a lui Maradona, în care El Pibe de Oro spunea că „Dalma şi Gianinna au ales să stea cu cine n-a fost un bun exemplu de mamă”. Această mărturisire a venit ca un cutremur ce a ocupat ore şi ore de transmisiuni televizate şi de radio în Argentina şi în toată America de Sud.

Averea lui Maradona este un subiect destul de controversat. Chiar dacă a fost unul dintre cele mai mari staruri ale fotbalului, dacă nu chiar cel mai mare, averea sa ar fi de „doar” 75 de milioane de dolari, plus mai multe proprietăți, mașini de lux și bijuterii.

Maradona a murit pe 25 noiembrie, la 60 de ani

Diego Maradona a murit pe 25 decembrie, la câteva zile după ce a fost operat pe creier. Chiar dacă a ieșit din spital și părea bine, fostul campion mondial a murit din cauza unui stop cardiac.

Maradona se lupta cu depresia, dar și cu dependența de alcool. După operația pe creier, ”El Pibe D’oro” a fost externat și se afla la casa lui din Tigre, acolo unde era îngrijit de familie.

La un moment dat i s-a făcut rău. Imediat au fost chemate mai multe ambulanțe, care i-au acordat ajutor la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Mesajul fiicei sale Dalma de pe social media

”Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că știu că acesta va fi momentul în care te voi revedea și te voi îmbrățișa din nou! Mi-e deja dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o, ieri, cu tine!

Te voi iubi și te voi apăra toată viața, îți mulțumesc pentru viața petrecută alături de tine! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Așteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, iar până atunci eu voi exersa piesa Y como es el pentru ca, atunci când te voi vedea, să cântăm împreună. De fapt, tu cântai frumos și eu țipam! Te iubesc, tată!”, a fost mesajul cutremurător al fiicei lui Maradona, scrie Metro News