Evenimentul Zilei > Actualitate > Mara Bănică vorbește despre nunta lui Adrian Mutu: „Sunt un om sincer. Vreau să mă opresc aici”
Mara Bănică vorbește despre nunta lui Adrian Mutu: „Sunt un om sincer. Vreau să mă opresc aici”

Mara Bănică vorbește despre nunta lui Adrian Mutu: „Sunt un om sincer. Vreau să mă opresc aici”

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit duminică în fața a cel puțin 400 de invitați, într-un decor superb. Fostul fotbalist este la cea de-a treia căsătorie.

Chiar dacă nu a zis concret, Mara Bănică a lăsat de înțeles că evenimentul nu i-a costat foarte mult pe miri, dar invitații au fost foarte darnici cu noii însurăței. 

"Atâta vreme cât există exclusivitate la noi în trust cu această nuntă… nu știu dacă sunt neapărat cheltuielile lui Adrian Mutu sau nu. Eu sunt un om sincer și vreau să mă opresc aici pentru că nu ar fi corect din partea mea.

Sunt multe lucruri pe care cei doi miri, Adrian Mutu și Sandra, le-au primit cadou. Trustul Intact este singurul care are imagini în exclusivitate nu doar din biserică, ci și de la petrecerea de diseară. Suntem singurul post de televiziune de la nuntă. Vorbim despre o chestiune contractuală.

Eu cred că nu a scos bani din buzunar, de exemplu, pentru florile pe care le-am văzut la televizor. Cred că le-a primit cadou. Și rochia de mireasă purtată de Sandra este primită cadou", a zis Mara Bănică la Antena 3.

După logodna din Cuba, Adrian Mutu şi Sandra se vor căsători în cele din urmă. Pentru fotbalist, este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (14 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (8 ani) şi Adriana Lea (10 ani).