Evenimentul Zilei > Actualitate > Mara Bănică, așa cum NU ai mai vazut-o NICIODATĂ. S-a fotografiat în PATUL din hotel, iar fanii au rămas UIMIȚI – FOTO
Mara Bănică, așa cum NU ai mai vazut-o NICIODATĂ. S-a fotografiat în PATUL din hotel, iar fanii au rămas UIMIȚI – FOTO

Mara Bănică, așa cum NU ai mai vazut-o NICIODATĂ. S-a fotografiat în PATUL din hotel, iar fanii au rămas UIMIȚI – FOTO

Prezentatoarea TV Mara Bănică a plecat alături de iubitul ei în Thailanda într-o meritată vacanță după un an greu de muncă.

Mara se relaxează și postează pe Facebook imagini special pentru fanii care o urmăresc în mediul online. Una dintre ele însă i-a făcut pe fani să dea câteva mii de like-uri. În fotografie, Vedeta TV le prezintă admiratorilor săi priveliștea din camera de hotel văzută din pat. 

Mai mult, Mara s-a plimbat cu un elefant și a imortalizat momentul. „Pe genul „nicio casă fără bibeloul cu chinezul la pescuit”, nicio poză din Thailanda fără urcatul pe elefant :)”, a scris aceasta în dreptul fotografiei. 

Mara Bănică a debutat că reporter în anul 1994, la TV Soti. A renunțat la televiziune pentru o carieră în presă scrisă, unde a fost corespondent special al cotidianului ZIUA, timp de mai mulți ani.

În 2002, Mara Bănică revine în TV sub la Realitatea TV. Lucrează apoi la Național TV, corespondent special. În 2007, pleacă la proiectul Kanal D unde rămâne până în 2009, când carieră să în știri se sfârșește.

Mara Bănică alege un alt drum și practic este una dintre ziaristele  care au devint cunoscut de marele public peste noapte, în urmă unor scandaluri mondene. (Sursa Blog de vedete)