Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o

Mara Bănică și-a concediat bona. Imaginile de pe camerele video au convins-o Mara Bănică Sursa foto: Facebook

Mara Bănică a concediat mai multe bone, angajate să aibă grijă de fetița sa, Donca Maria. Decizia a venit după ce vedeta a vizionat mai multe înregistrări ale camerelor video din locuință.

Vedeta are doi copii, un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, și o fetiță, Donca Maria, de doar doi anișori. Dacă băiatul cel mare merge la școală și nu are nevoie de foarte multă supraveghere, altfel stau lucrurile cu fetița.

Mara Bănică a concediat bona

Vedeta a povestit că a avut mai multe bone angajate ca să aibă grijă de fetița în vârstă de doi ani. Mara Bănică a renunțat la ele după ce a vizionat mai multe înregistrări de pe camerele video amplasate în locuință. Ea a preferat să-și ducă fetița la creșă, considerând că așa ar fi îngrijită mai bine.

„Fetiței îi cresc două măsele, este cam mârâită. Este la creșă, am renunțat la bone, după ce am cunoscut vreo șapte - opt bone. Mi-a ajuns! Este greu de găsit un om cu care să te mulezi, să funcționezi. Eu am vrut româncă, iar 80% dintre ele au tratat pur și simplu ca pe un job, fără iubire”, a povestit Mara Bănică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit spuselor sale, bonele angajate tratau totul precum un job oarecare, fără să empatizeze cu fetița.

Fiica Marei Bănică

Fiica Marei Bănică Sursa foto: Facebook

Bonele nu empatizau cu micuța

Mara Bănică și-a dat seama de acest lucru după ce a vizualizat mai multe înregistrări video. Ea a povestit că are camere în toată locuința, iar ceea ce a văzut nu i-a plăcut. Din acest motiv, a spus, a preferat să renunțe la orice colaborare.

„Eu am camere de supraveghere în toată casa și mi-am dat seama că nu există sentimente din partea lor, ci doar muncă. Am renunțat pentru că mi-am dat seama că așa cum te iubește familia, nu te iubește nimeni”, a spus Mara Bănică, conform Playtech.ro.

Drept urmare, considerând că experiența pe care a văzut-o este suficientă, vedeta a preferată să-și ducă fetița la o creșă.

Dima, fiul Marei Bănică

Dima, fiul Marei Bănică Sursa foto: Facebook

Mara Bănică, emoții pentru fiul său

În acest context,vedeta a povestit, conform sursei citate, despre emoțiile prin care trece alături de fiul său, Dima. Băiatul, a susținut examenul de Capacitate, în clasa a 6-a. Mara Bănică spune că încearcă să-și înțeleagă fiul, mai ales în condițiile provocărilor care apar odată cu pubertatea.

„Zice că la limba română a făcut bine, dar a ieșit după doar 40 de minute din sală. Face meditații din clasa a 3-a, pentru că asta este situația cu sistemul nostru de învățământ. Este mai bun la mate decât la română, iar mie, cumva, îmi pare rău. De altfel, știe foarte bine limba engleză, vorbește fluent, sunt mândră de el. Am avut niște emoții mari. Când am văzut că mă sună după doar 40 de minute, am crezut că l-a dat afară din examen. L-am zăpăcit azi, l-am sunat de 100 de ori”, a povestit Mara Bănică.

Pentru a-și îmbunătăți relația, vedeta a decis să meargă într-o vacanță cu fiul său. Astfel vor avea ocazia să se înțeleagă mai bine și să devină mai legați. Ea a spus că relația cu fiul ei este foarte importantă și își dorește ca băiatul să aibă încredere în ea și să-i destăinuie tot.

„O să plec doar eu cu Dima într-o vacanță, să mă relaxez, să mă trezesc la ce oră vreau. Tati o să stea cu fetița, iar eu plec cu Dima. Băiatul va alege destinația, bineînțeles, la sugestia mea, între Maldive și Seychelles. Nu am fost în Maldive niciodată și mă bucur că pot să mă duc cu el. Este destul de mare încât să nu fiu stresată. Încerc să fie prietenul meu. Am fost mai demult să vadă piramidele și ne-am întovărășit. Eu i-am dat încredere”, a mai spus Mara Bănică.