Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea și Victor Slav, emisiune nouă la KANALD. Postul turcesc a cumpărat un format de televiziune
Andreea Mantea și Victor Slav, emisiune nouă la KANALD. Postul turcesc a cumpărat un format de televiziune

Andreea Mantea și Victor Slav, emisiune nouă la KANALD. Postul turcesc a cumpărat un format de televiziune

Andreea Mantea și Victor Slav se alătura vedetelor care vor fi prezente în noua emisiune pregătită de postul turcesc, „Super Potriveală”.

În acest proiect, o serie de vedete foarte iubite de publicul din România își vor pune la bătaie umorul și priceperea în platoul emisiunii. Show-ul va fi prezentat de cântărețul George (Jorge).

În fiecare ediție a emisiunii, oamenii obișnuiți își vor testa abilitățile și se vor distra pe cinste alături de șase vedete de top, încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție. „Potrivirea” care aduce punctele participanților la competiție se obține atunci când un concurent și un membru al panelului oferă un răspuns identic/similar. Miza concursului este uriașă, în fiecare ediție a show-ului concurenții având posibilitatea să câștige 25.000 de lei.

„Super Potriveala” (original: „Match Game”) este un format internațional longeviv care s-a bucurat de succes în întreaga lume. Emisiunea a avut premieră în 1962 și este considerată una dintre cele mai de tradiție și de succes emisiuni –concurs internaționale.

Din toamnă această, Daniel Buzdugan, Teo, Maria Buza, Andreea Bănică, Axinte, What’ s Up, Andreea Mantea și Victor Slav vor veni în platoul „Super Potriveala”, alături de concurenții emisiunii.