Vedeta a născut în luna octombrie primul ei copil, un băiețel de nota 10. La 50 de ani, Bădescu se consideră o femeie împlinită, iar jurnaliștii italieni de la Diva e Donna i-au alocat câteva pagini în publicația lor.

Însoțită de bonă, actrița și-a scos fiul la o plimbare în parc. A zâmbit mereu plimbându-se pe aleile parcului, arătând o stare de spirit de invidiat. Din când în când, ca o mămică grijulie, își verifica bebeluşul dacă este în regulă, dacă s-a trezit sau are nevoie de ceva, scrie click.ro.

Fire elegantă, Ramona Bădescu a acordat importanța cuvenită ieșirii în public, astfel că, pentru ea, plimbarea în parc a semăna cu participarea la o seară de gală, scriu ziariștii italieni. Îmbrăcată în pantaloni mulaţi negri, bruneta a atras toate privirile trecătorilor în special cu haina ei de blană argintie, purtată cu eleganță.

Ramona Bădescu nu a avut deloc probleme în timpul sarcinii, chiar dacă a devenit mămică la o vârstă destul de înaintată.

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat de la început că totul va decurge perfect. Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, povestea vedeta recent.