Evenimentul Zilei > Monden > Mămica Ramona Bădescu, invidiată și când își plimbă bebelușul în parc
Mămica Ramona Bădescu, invidiată și când își plimbă bebelușul în parc

Mămica Ramona Bădescu, invidiată și când își plimbă bebelușul în parc

Ramona Bădescu este o mămică fericită. O dovedesc din plin imaginile surprinse cu ea în timp ce-și plimba bebelușul într-un parc din Italia.

Vedeta a născut în luna octombrie primul ei copil, un băiețel de nota 10. La 50 de ani, Bădescu se consideră o femeie împlinită, iar jurnaliștii italieni de la Diva e Donna i-au alocat câteva pagini în publicația lor.

Însoțită de bonă, actrița și-a scos fiul la o plimbare în parc. A zâmbit mereu plimbându-se pe aleile parcului, arătând o stare de spirit de invidiat. Din când în când, ca o mămică grijulie, își verifica bebeluşul dacă este în regulă, dacă s-a trezit sau are nevoie de ceva, scrie click.ro.

Fire elegantă, Ramona Bădescu a acordat importanța cuvenită ieșirii în public, astfel că, pentru ea, plimbarea în parc a semăna cu participarea la o seară de gală, scriu ziariștii italieni. Îmbrăcată în pantaloni mulaţi negri, bruneta a atras toate privirile trecătorilor în special cu haina ei de blană argintie, purtată cu eleganță.

Ramona Bădescu nu a avut deloc probleme în timpul sarcinii, chiar dacă a devenit mămică la o vârstă destul de înaintată.

„Am hotărât să nasc prin cezariană, la o clinică privată din Roma. Am un medic extraordinar, Giacomo Valducci, care m-a asigurat de la început că totul va decurge perfect. Pentru mine, a deveni mamă este o emoție atât de mare încât îmi taie respirația, dar și o responsabilitate pe măsură”, povestea vedeta recent.