Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOCANT! MAMA VAMPIR care bea DOI LITRI de sânge pe lună. Are o armată de DONATORI pasionați
ȘOCANT! MAMA VAMPIR care bea DOI LITRI de sânge pe lună. Are o armată de DONATORI pasionați

ȘOCANT! MAMA VAMPIR care bea DOI LITRI de sânge pe lună. Are o armată de DONATORI pasionați

O femeie din SUA, care se declară a fi un vampir veritabil consumă lunar doi litri de sânge, în timp ce își crește copiii într-o comunitate bizară din Pensylvania.

Julia Caples, care își spune și „Tranafirul Întunecat” susține că are o comunitate de oameni devotați care se oferă să le sugă sângele, explicând că acest ritual eliberează energiile sexuale, potrivit The Sun.

Femeia în vârstă de 50 de ani face acest lucru de 30 de ani. Fascinația pentru sânge a apărut, prima dată, la vârsta de 15 ani, când, în timp ce își săruta partenerul pentru prima dată, Julia a simțit nevoia să-l muște, ca instinct natural.

Julia obișnuiește să-i bea sângele partenerului, spunând că acest senzație este ca o „explozie de energie sexuală”.

Trandafirul Întunecat, cum își spune femeia, își cunoaște donatorii pe internet. Toți sunt obligați să-și facă analizele de sânge, pentru a evita transmiterea infecțiilor. 

Cu toate că sângele nu are prea multe proprietăți nutritive, Julia susține că se simte mult mai puternică și sănătoasă după ce îl consumă.