Evenimentul Zilei > Monden > Mama Biancăi Drăgușanu a venit la București și s-a angajat la stat. Ce salariu câștigă pe postul de consilier?
Mama Biancăi Drăgușanu a venit la București și s-a angajat la stat. Ce salariu câștigă pe postul de consilier?

Mama Biancăi Drăgușanu a venit la București și s-a angajat la stat. Ce salariu câștigă pe postul de consilier?

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat în București pentru a sta cât mai mult cu nepoțica ei. S-a aflat unde lucrează aceasta și ce salariu are.

Mama Biancăi Drăgușanu a lăsat baltă viața ei de la Călan, Hunedoara, și s-a mutat în București pentru a sta cât mai mult cu nepoțica ei, Sofia.

Mama Biancăi are un salariu brut de 9.303 lei

După ce s-a mutat în București, aceasta a primit o nouă surpriză.

Femeia are 61 de ani și a devenit consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. În trecut, aceasta a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde era expert. Mămica divei are acum, în cadrul instituției în care activează, un salariu brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună.

Mama Biancăi Drăgușanu a fost diagnosticată cu cancer

Madi Drăgușanu a aflat în 2016 suferă de cancer la piele. Această veste a fost una îngrozitor de dureroasă pentru Bianca și sora ei.

Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, a declarat Bianca în 2016

După sute de vizite la spital, mama divei a primit vesti pozitive.

”I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a mai spus Bianca.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: