Razvan Codreanu, editor al paginii Rezistența Timișoara, a făcut mai multe declarații incredibile legate de fostul lui amic, Mălin Bot. „Ti-am oferit acolo rol de editor pe pagina si te-am dat afara dupa ce ai inceput sa te dai la fosta mea iubita, actuala in perioada respectiva care are 21 de ani asa ca fapt divers, si sa incercati sa imi inscenati tot felul de lucruri si sa o plimbi cu banii primiti de la sponsorii tai prin Ungaria chiar de ziua Ungariei in timp ce te plangeai ca nu prea ai bani ca trebuie sa mergi in Timisoara pe la ANAF si viata e grea. 


SCANDAL MONSTRU în mișcarea #REZIST! Mălin Bot ACUZAT de Sandu Matei: „Ne-ai TRĂDAT pentru bani! Ura mai trece, SCÂRBA NU”


 

Acum vad ca incepe sa se certe si cu Sandu Matei. Spun doar atat, de cand s-a bagat in viata mea personala si a plecat cu fosta mea iubita de 21 de ani el avand 42 deci cumva si-a gasit jumatatea, nu prea mai vorbesc cu oamenii care inca il sustin de prin Timisoara, deci tot ce a facut a fost sa ma indeparteze si asta vad ca incearca sa faca si cu Sandu Matei. De asta am scris acum, pentru ca nu mi se pare corect ce se intampla. Si pentru ca am sperat ca o sa inceteze. Deci „descreierat”-ule inceteza si cand vi pe aici lasa fufa acasa ca mi sila cand va vad la proteste in Timisoara, a scris Codreanu pe Facebook.


Mălin Bot şi campania de la o televiziune deţinută de un baron PSD condamnat în primă instanţă. Paradox


 

Acesta nu este singurul scandal în care Mălin Bot este implicat. O fostă iubită care l-a acuzat că stă ilegal în casa ei. El a fost acuzat și de foștii parteneri de la #rezist, printre care Sandi Matei că duce o campanie doar pentru bani. „Daca el nu ar sta cu fortza la mine in casa invocand nu stiu ce lege…n-am mai fi colegi. Deci nu suntem colegi ca vreau, ci ca ma obliga. In aceste conditii, cred ca nu se mai aplica niciun fair-play (…) L-am rugat frumos de mai multe ori sa se mute – avand in vedere ca nu mai avem nicio relatie – si mi s-a raspuns ca doar cu o hotarare judecatoreasca se va intampla asa ceva. (…) Eu nu mai am nicio treaba cu malin din luna august a anului trecut. Fata din povestea cu taiatul pe mana este cea de dupa mine”, scria Arina recent. 


Cât câştigă Mălin Bot, unul dintre liderii mişcării #rezist? Gelu Vişan a obţinut răspunsul anului. SUMĂ LUNARĂ COLOSALĂ. VIDEO


 

Ulterior, fosta iubită a lui Mălin Bot a intervenit și cu alte precizări legate de jurnalistul #rezist.  „Am urmarit zilele trecute clipurile in care malin bot (fostul meu prieten si actual coleg de apartament) il linsa efectiv pe Sabin Orcan aruncand cu laturi fanteziste in el si, si mai rau, in sotia lui. Atacuri josnice la adresa unui om care i-a influentat jumatate din parcursul profesional. De nenumarate ori, sabin i-a luat apararea fostului jurnalist, actual activist. Malin a avut mereu din partea lui sabin o sustinere puternica atat in fatza superiorilor cat si in fatza colegilor de breasla. Va pot povesti ambii mai multe. Atat de apropiate erau lucrurile incat sabin si sotia sa urmau sa ne fie nasi. Chiar malin ii propusese asta lui sabin.

Acest lucru se petrecea la final de 2016. Deci la final de 2016, se pare ca, in ochii lui malin, sabin nu mai era nici ofiter acoperit, nici prieten cu vintzan, nici in vreo intelegere cu pandele. La vremea aceea sabin era bun. Cat a fost folositor ca manager RL. In clipa in care sabin nu a mai avut efectiv cum sa il sustina pe malin, lucrurile au inceput sa se strice. A inceput malin sa vina cu teorii abracadabrante acasa cum ca sabin a avut o misiune sa il extraga pe el de la Evz, sa il duca la RL ca apoi sa il dea afara. Incercam sa ii spun ca tb sa aiba incredere in sabin, ca i-a fost mereu aproape si ca totul va fi ok. In lunile de shomerie ce au urmat, sabin l-a ajutat de mai multe ori pe malin. Atat cu optiuni de redresare financiara, cat si moral. Sabin si sotia lui au venit de mai multe ori in vizita la noi acasa ca sa il linisteaca pe malin. Sa ii spuna ca totul va fi bine si ca trebuie sa aiba un pic de rabdare. Din nou, era bun sabin la vremea aceea. Acum dintr-o data nu mai e bun? Ce s-a intamplat? Va spun eu ce s-a intamplat. Sabin a indraznit sa nu fie de acord cu malin. In secunda in care malin s-a simtit cat de putin contestat a scos toate "armele" din dotare. Si acum trage intr-un om si in familia lui stergand cu buretele toti anii in care i-a fost aproape. Pai e corect asa? P.s "pentru ca raul sa invinga este de ajuns ca oamenii buni sa nu faca nimic”, scris Arina pe Facebook în luna aprilie. 

Te-ar putea interesa și: