Evenimentul Zilei > Social > Mai rău ca la comuniști! „Pacienți sub acoperire” la spitale
Mai rău ca la comuniști! „Pacienți sub acoperire” la spitale

Mai rău ca la comuniști! „Pacienți sub acoperire” la spitale

Într-o postare pe Facebook, medicul specialist în dermatologie și Doctor în știinte, Carmen Curea, acuză în termeni duri pe Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru încurajarea delațiunii. Curea spune că între ce se întâmpla în spitale pe vremea comuniștilor și practicile de acum nu este nici o diferență. Delațiunea este la fel de încurajată.

Într-o postare pe Facebook, medicul specialist în dermatologie și Doctor în știinte, Carmen Curea, acuză în termeni duri pe Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, pentru încurajarea delațiunii. Dr. Curea spune că între ce se întâmpla în spitale pe vremea comuniștilor și practicile de acum nu este nici o diferență. Delațiunea este la fel de încurajată.

„Pe vremea comuniștilor, dacă voiai să distrugi un ginecolog îi  plantai  o trusă de chiuretaj și îl reclamai.

Tot în vremurile acelea, dacă aveai pică pe cineva îl reclamai la partid și gata, îi f***** directia.

Dacă vreun vecin voia să îți facă rău, te turna la Securitate că te-a auzit vorbind urât despre Partidul Comunist sau despre Ceaușescu!

Credeam că toate astea s-au terminat odată cu Decembrie ‘89?

Ne-am înșelat!

Azi, 30 de ani mai târziu, avem aceleași metehne, noi, ca popor!

Doamna ministru Sorina Pintea vindecă România de șpagă și de doctori corupți, încurajând delațiunea. Adică e un fel de scapi de dracu și dai de frate-su,  care frate, după părerea mea, e și mai negru!

Oare vreunul dintre acești pacienți – sub acoperire – o va anunța pe Doamna Ministru despre cât de prost ne merg programele, validările de rețete, comunicarea cu Casa de Asigurări, noul sistem Hipocrat, și multe altele?

Oare Doamna Ministru este pusă acolo ca să ne ajute și pe noi, doctorii, sau doar ca să își înfrumusețeze imaginea publică?

Am scris toate astea, azi, în timpul programului, în timp ce nu se validau rețetele electronice. Eu așteptam în cabinet, pacienții așteptau afară. Așteptăm împreună, poate se găsește cineva – sub acoperire- să anunțe cum stă treaba acolo jos, unde medicul este doar medic! Nu Ministru!”, a scris în postarea sa medicul Carmen Curea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.