Evenimentul Zilei > Monden > Madonna şi-a arătat ce are mai frumos şi la 61 de ani! Bătrânica încă se ţine bine, e clar

Madonna şi-a arătat ce are mai frumos şi la 61 de ani! Bătrânica încă se ţine bine, e clar

Madonna este în plin proces de recuperare după accidentarea la genunchi, dar asta nu o împiedică să pozeze nud pentru fanii săi.

Chiar şi la 61 de ani, chiar şi dacă foloseşte o cârjă pentru a-şi menţine echilibrul, Madonna nu renunţă la una dintre apucăturile ei atât de vechi.

Au trecut aproape patru luni de la rănirea genunchiului şi probabil că legendara cântăreaţă simte nevoia să se simtă din nou atrăgătoare…

Imaginea în care i se văd sânii a fost postată de Madonna luni, pe contul de Instagram

„Madonna părea plină de tinereţe în timp ce purta doar o pereche de chiloți negri și o pălărie strălucitoare”, au relatat jurnaliştii de la Daily Mail.

„Toată lumea are o cârjă”, a scris ea în titlu, subliniind cârja neagră pe care o folosea pentru a o susține pentru imagine.

La sfârșitul lunii mai, Madonna a fost văzută ieșind din spitalul în care efectuează recuperarea în timp ce folosea o cârjă.

În luna martie, charismatica artistă a căzut pe scenă și de atunci foloseşte un baston și un suport special pentru susţinerea genunchiului.

La puţin timp după acel incident nefericit, cântăreaţa declara că se simte ca „o păpușă ruptă ținută împreună cu bandă și lipici”.

Tot la acea vremea, ea transmitea fanilor va trebui să urmeze perioada de repaos la pat atât de necesară, în speranța finalizării turneului Madame X, lansat în septembrie 2019.

În luna mai, Madonna a împărtășit că a primit tratament cu celule stem pentru genunchiul rănit, pentru a o ajuta să se recupereze mai repede şi mai bine.

În luna aprilie aa a anunțat, de asemenea, că „va merge într-un drum lung” pentru a „respira în aerul cu COVID-19” după ce a fost testată pozitiv pentru anticorpi.

La scurt timp după aceea, ea a fost văzută că ieşea din autoizolare pentru a participa la o petrecere de la ziua de naștere a fotografului Stephen Klein, pe care ea l-a îmbrățișat și i-a oferit un tort „COVID-19”.

Într-o postare pe Instagram din mai, ea a scris: „Când eşti testată pozitiv pentru anticorpi, înseamnă că ai avut virusul pe care l-am avut în mod clar când eram bolnavă la sfârșitul turneului meu de la Paris, acum 7 săptămâni, împreună cu mulți alți artiști din emisiunea mea, dar la vremea respectivă, cu toții am crezut că avem o gripă foarte proastă.”

(imaginea cu Madonna în sânii goi poate fi accesată în link-ul de mai jos)

sursa: Daily Mail

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: