Evenimentul Zilei > Actualitate > Eu sunt „REGINA în cazul în care cineva a uitat ”, a PUNCTAT Madonna Louise Ciccone
Eu sunt  „REGINA  în cazul în care cineva a uitat ”, a  PUNCTAT Madonna Louise Ciccone

Eu sunt „REGINA în cazul în care cineva a uitat ”, a PUNCTAT Madonna Louise Ciccone

Ea este „Regina” în cazul în care cineva a uitat. Cu ocazia celor 60 de ani ai săi, Madonna a publicat o postare care valorează mai mult decât o mie de cuvinte: în fotografie, lady Ciccone - în vacanţă la Marrakech - se prezintă în timp ce ridică o bucată de stofă locală cu înscrisul: „The Queen ”. Mesajul pare evident: odată cu trecerea anilor, gusturile muzicale se schimbă, dar regina (a muzicii pop, în acest caz), rămâne doar ea.

În câteva ore postarea sa a strâns peste 150.000 de like-uri şi a avut mii şi mii de comentarii din partea fanilor. Sunt mulţi cei care îi fac urări pentru mitul pe care-l reprezintă şi care o consideră ''o legendă''.

''Felicitări pentru a şaizecea aniversare miss Ciccone – se citeşte într-o postare -. Ai fost unul dintre idolii mei până la vârsta de 9 ani. Aveam postere cu tine pe tot zidul camerei mele''. ''Urări de bine, Regina – scrie alt utilizator – mulţumesc pentru tot ceea ce ne-ai dat. Continuă la fel şi nu te opri niciodată''.

Iar Madonna, nu pare a avea nicio intenţie să se oprească. Cântăreaţa a adunat vreo 50 de prieteni în oraş, într-una din cele mai exclusiviste locaţii din Marrakech, luxosul riad Vanessa Branson, sora magnatului Virgin media, Richard Branson. Pentru a anunţa pe reţelele de socializare sărbătoarea zilei sale de naştere, popstarul s-a fotografiat naturală, fără machiaj, îmbrăcată cu haine locale, notează huffingtonpost.