Evenimentul Zilei > Monden > Madonna, în pericol. Ultimele imagini cu vedeta au înfiorat lumea
Madonna, în pericol. Ultimele imagini cu vedeta au înfiorat lumea

Madonna, în pericol. Ultimele imagini cu vedeta au înfiorat lumea

Turneul "Madame X" al Madonnei a fost anulat de mai multe ori, la solicitarea medicilor, deoarece artista a acuzat probleme de sănătate şi nu a putut urca pe scenă. Vedeta urmează o serie de tratamente infiorătoare și face faţă cu greu efortului fizic.

Deşi are o avere impresionantă şi un nume răsunător, Madonna nu a încetat să fie exemplară pe scenă, este dorinţa ei să arate tuturor că profesionalismul nu are limite.

„Să îmi onorez spectacolul în fiecare seară, îmi aduce atâta bucurie, iar când se anulează, este un fel de pedeapsă pentru mine. Dar durerea pe care o am acum este îngrozitoare și trebuie să mă odihnesc și să urmez cerinţele medicilor, astfel încât să mă pot întoarce mai bine și să continui călătoria Madame X”, a spus Madonna, potrivit Mirror.co.uk.

Vedeta a primit critici

Madonna a primit multe critici după ce a postat un videoclip în care îşi bea propria urină. Vedeta şi-a prezentat astfel tratamentele de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concerte.

Imaginile publicate au provocat un adevărat scandal după ce vedeta de 61 de ani a arătat lumii întregi cum se relaxează după concertele extenuante.

În video se vede diva cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă, pentru a ameliora circulaţia picioarelor, iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire.

„Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă”, a spus Madona vrând să arate cum se menţine ea tânără.