"Mad Men", marele favorit la Emmy

"Mad Men", marele favorit la Emmy

HBO România difuzează, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3.00, ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, fără dublaj sau subtitrare.

Pe 20 septembrie, de la ora 20.00, HBO va difuza şi varianta cu subtitrare a celei de-a 63-a ediţii a Premiilor Emmy, dar care va fi "scurtată". Show-ul va fi prezentat de actriţa de comedie Jane Lynch, din "Glee", iar printre cei care vor înmâna cele mai râvnite statuete din domeniul televiziunii se numără Don Cheadle ("Hotel Rwanda"), Rob Lowe, Amy Poehler, Zooey Deschanel, Ashton Kutcher (întors la televiziune cu "Doi bărbaţi şi jumătate"), Julianna Margulies ("Soţia perfectă") şi Sofia Vergara ("O familie modernă").

Serialul "Mad Men", care prezintă lumea publicităţii din anii '60, este din nou favorit la Premiile Emmy, după ce a câştigat de trei ori din trei posibile premiul pentru Cel mai bun serial dramatic.

Şansele lui "Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue", difuzat de TVR 1, sunt destul de mari, mai ales pentru că, în opinia criticilor, sezonul al patrulea al dramei a fost unul dintre cele mai bune de până acum.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât despre protagonistul Don Draper, actorul Jon Hamm care-l joacă, este nominalizat a patra oară, deşi n-a câştigat niciodată. Acesta ar putea fi anul lui, însă, pentru că învingătorul din ultimii ani, Bryan Cranston pentru "Breaking Bad - Pe căi greşite", nu este nominalizat.

Mini-seria HBO "Mildred Pierce" şi protagonista Kate Winslet sunt cotate ca favorite.

Alte seriale cu şanse mari sunt "Imperiul din Atlantic City" şi actorul din rolul principal, Steve Buscemi, "Urzeala tronurilor" şi, la capitolul "comedie", favorit este serialul câştigător anul trecut, "O familie modernă". <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dqXO2qK1o9Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2uOC1eWuI1Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/tOQfBdCT-AI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ErPMW9QBUWs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>