Măcinat de mari probleme de sănătate, Cornel Dinu a ajuns pe mâna unui chirurg rapidist. Cum se simte dinamovistul după ce a fost operat urgent

Măcinat de mari probleme de sănătate, Cornel Dinu a ajuns pe mâna unui chirurg rapidist. Cum se simte dinamovistul după ce a fost operat urgent Cornel Dinu. Sursa Foto: EVZ

Cornel Dinu s-a simțit foarte rău zilele trecute, a ajuns la spital și a fost operat de urgență de o somitate în domeniu. „Procurorul” a dat detalii despre intervenția chirurgicală suferită.

Cornel Dinu (74 de ani), simbolul echipei Dinamo, a suferit o operație de urgență, la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat dureri insuportabile de stomac. „Procurorul” a ajuns pe mâna unui chirurg reputate, cu care este prieten. Cel care a efectuat intervenția chirurgicală se numește Gabriel Constantinescu și e cel mai respectat gastroenterolog din țara noastră. Ca un amănunt, este suporter al echipei Rapid.

Cornel Dinu a fost operat de urgență

Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu. A venit la ora 22 special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze. E cel mai bun gastroenterolog din România. El mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009. Gabi e un tip nemaipomenit, e un medic excepțional. Îl cunoaște toată România. Mare rapidist.

Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon. Nu vreau să mă gândesc că și tata, și fratele meu au murit din cauza cancerului de colon”, a povestit Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Carieră impresionantă pentru medicul Gabriel Constantinescu

Cu o experiență vastă în domeniul procedurilor endoscopice, Gabriel Constantinescu a coordonat și efectuat peste 15.000 de astfel de proceduri, printre care și intervenționale, reușind personal peste 1.000 de colangiopancreatografiii endoscopice retrograde (ERCP).

”Conduce de aproape două decenii primul laborator de endoscopie diagnostică și intervențională din România, la Spitalul Clinic de Urgență București. A participat la numeroase proiecte de cercetare și studii clinice, inclusiv ca director de proiect, și are o foarte bogată activitate științifică. În calitate de prim autor sau coautor, a publicat numeroase articole în reviste științifice indexate ISI sau în baze de date internaționale. A coordonat publicarea mai multor compendii de specialitate și a contribuit cu numeroase capitole în volume de Gastroenterologie.A urmat numeroase cursuri de pregătire și perfecționare, atât în străinătate, cât și în țară. Este membru al Societății Naționale de Gastroenterologie și Hepatologie, al Organizației Europene pentru Boala Crohn și Colită, al Societății Europene de Endoscopie Gastrointestinală și al Clubului Român de Boală Crohn și Colită Ulcerativă”, conform Sanador.