Evenimentul Zilei > Actualitate > Lumea interlopă e pe jar. Se pregătește o răzbunare din umbră?
Lumea interlopă e pe jar. Se pregătește o răzbunare din umbră?

Lumea interlopă e pe jar. Se pregătește o răzbunare din umbră?

Liderul Clanului Sportivilor, Bebino, a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat aproape două săptămâni după gratii. Marți, Bebino, pe numele său adevărat Cezar Petcu, s-a prezentat în fața judecătorilor în pijamale cu ursuleți panda.

După ce a fost trimis în spatele gratiilor, în urma unui scandal de proporții din care a ieșit foarte șifonat, Bebino a contestat decizia arestului preventiv. Magistrații i-au acceptat cererea și a fost plasat în arest la domiciliu, fapt care a stârnit îngrijorare în lumea interlopă, care se așteaptă la o răzbunare cruntă.

În urma cu cu aproape două săptămâni, în cartierul Tei Toboc din Capitală, Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, l-a atacat cu sabia pe Bebino. Scandalul a izbucnit după ce Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei – Toboc.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe. Un tânăr a fost rănit grav de Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor. După ce a fost externat, Bebino a fost reținut.