Liderul PNL, Ludovic Orban, aflat la Constanța, unde a prezentat celor aproape 2000 de liberalilor din sud estul țării candidații PNL la alegerile europarlamentare, a declarat, pentru EVZ, la finalul mitingului, că nu a primit nimic nicio scrisoare sau solicitare privind sprijinirea de către liberali a demiterii lui Augustin Lazăr.

“Nu știu cine de domnul Tăriceanu. Și procurorul general și-a încheiat mandatul, ce să îl demitem? Pe mine mă interesează să îmbunătățim calitatea serviciilor în educație, în spitale, să construim infrastructură de transport, să asigurăm dezvoltarea mediului de afaceri. Pe mine mă interesează să asigurăm cu adevărat o șansă pentru fiecare român să reușească în viață. Despre procurorul general… și-a încheiat mandatul. Sau și-l încheie în curând”, a spus Orban.

Și chiar dacă procurorul general, Augustin Lazăr, și-ar fi anunțat intenția de a-și depune din nou candidatura, după ce ministrul Justiției l-a respins, nu e treaba liberarilor, a dat de înțeles Ludovic Orban. Dorința PNL este alta. “Nu suntem noi implicați în procedura de selecție. Toader e scula lui Dragnea și a lui Tăriceanu. Dar, cu siguranță, vreau demiterea lui Tudorel Toader. Nu am primit incă nimic de la Tăriceanu”, a încheiat Ludovic Orban.

 

Te-ar putea interesa și: