Evenimentul Zilei > Politica > Lucian Șova face primele DECLARAȚII despre jocurile de culise din PSD!
Lucian Șova face primele DECLARAȚII despre jocurile de culise din PSD!

Lucian Șova face primele DECLARAȚII despre jocurile de culise din PSD!

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, menținut în funcție de Klaus Iohannis, face primele declarații. Conform deciziei CEx PSD, Lucian Șova urma să fie înlocuit la Ministerul Transporturilor de Lia Olguța Vasilescu.

Nu mi s-a cerut oficial demisia. Demisia poate fi o soluţie, dar oficial nu mi-a cerut-o nimeni. De asemenea, nu mi s-a reproşat activitatea de la minister. Eu îmi continui programul normal. Azi am fost la întâlnirile stabilite, particip la Guvern împreună cu doamna prim-ministru la întâlnirea cu importanţi lideri ai PE în perspectiva preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE. Deocamdată, eu îmi fac treaba aici. Cred că am căzut la mijloc. Știu însă că am deranjat cuiburi de viespi pe care nu le-a deranjat nimeni timp de 20 de ani. Nu sunt fericiţi nici antreprenorii care au de dat bani statului român pentru că am cerut să li se calculeze penalităţi pentru că au întârziat lucrările la autostrăzi, nu şi-au făcut treaba. Niciunul nu e fericit, dar pe şantiere se lucrează. De frică”, a declarat pentru Capital Lucian Șova.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.