Evenimentul Zilei > Monden > Lucian Mândruță a ajuns la cuțit. Cum tratează situația
Lucian Mândruță a ajuns la cuțit. Cum tratează situația

Lucian Mândruță a ajuns la cuțit. Cum tratează situația

Jurnalistul Lucian Mândruță urmează să fie operat după ce a ajuns la spital din cauza suferinței pe care i-a provocat-o hernia de disc.

Așa cum se știe hernia de disc este o afecțiune extrem de păcătoasă care provoacă dureri atroce și care îl împiedică pe cel aflat în suferință să se miște normal. Este și cazul jurnalistului Lucian Mândruță care a ajuns la spital cu această afecțiune. Și, cu toate că se află într-o situație destul de delicată, jurnalistul a anunțat, cu umor, într-o postare pe o rețea de socializare că urmează să suporte și o intervenție chirurgicală.

„Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Așa e când ești early adopter: mergi pe ceva de nișă, nu pe soluția cea mai populară să ajungi la spital! Notați, care vreți să fiți influenceri. Late edit: mă întreabă lumea de ce am luat ambulanța privată. Pentru că știu că aia de stat e superocupată cu alții care au mare nevoie e ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încât nu mai pot merge …”, a scris Lucian Mândruță, conform Rețete și Vedete.

Ulterior, după ce a fost consultat și a trecut de investigațiile de specialitate, jurnalistul a revenit cu o continuare, anunțând că urmează să fie operat.

„Am ajuns în salon, mulțumesc tuturor pentru urări, sunt tare impresionat! Testul Covid a ieșit negativ, așa că voi fi operat mâine de hernie. Totuși, înainte de asta am încercat să fac și eu un ban și-am întrebat asistenta unde mă adresez pentru plată. «Ce plată» a întrebat ea. «Păi nu mă plătiți să zic că am Covid, deși n-am? Nu așa se face la spital?» i-am raspuns eu. – «Hai dom’le, fiți serios!» zice ea și râde. «Înseamnă că nu vă doare așa tare dacă mai și glumiți», a mai relatat Lucian Mândruță.

Jurnalistul a continuat în același spirit de glumă,

„Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!”, a mai glumit Lucian Mândruță pe rețeaua de socializare, cu o zi înainte de operație.

Potrivit postării de pe Facebook, Lucian Mândruță va fi supus intervenției chirurgicale pentru hernie de disc în cursul zilei de vineri, 28 august.

Rădoi a ales jucătorii pentru debutul Ligii Națiunilor. Cu cine va aborda primele meciuri

Primărița fără contracandidat. Are nevoie doar de un vot ca să ia mandatul