Evenimentul Zilei > Social > „Luceafărul” și „Veethoven… făi!” – poftiți la teatru de 1 decembrie!
„Luceafărul” și „Veethoven… făi!” – poftiți la teatru de 1 decembrie!

„Luceafărul” și „Veethoven… făi!” – poftiți la teatru de 1 decembrie!

În aşteptarea spectacolului „Inima Reginei Maria”, ce va sărbători Centenarul Marii Uniri de la 1918 şi va avea premiera în weekend-ul 7 - 8 - 9 decembrie, Teatrul de Stat Constanţa marchează Ziua Naţională a României cu un spectacol pe versurile poetului Mihai Eminescu.

Luceafărul” o are ca protagonistă pe actriţa Luiza Sarivan, alături de balerinii Victoria Creţ, Cosmin și Mihai Adrian, cunoscuți publicului și pentru participarea, până în finală, la show-ul de televiziune „Românii au talent”. Aşadar, sâmbătă, 1 Decembrie 2018, de la ora 19.00, Teatrul de Stat vă invită la un spectacol de poezie şi dans, cu intrarea liberă.

Weekendul teatral începe de vineri, 30 noiembrie, ora 19.00, când vă veţi putea întâlni din nou cu protagoniştii spectacolului „Veethoven…, făi!” – Lana Moscaliuc, Luiza Martinescu şi Remus Archip. Textul le aparţine Lanei Moscaliuc şi lui Iulian Enache, acesta din urmă realizând şi regia. Este o comedie savuroasă – cu o doctoriţă anxioasă, o lăptăreasă vulgară şi un electrician beţiv – care formează un triunghi amoros, vegheat de spiritul genialului compozitor născut în Bonn.