Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură dură pentru Brad Pitt. Chiar de unde se aștepta mai puțin
Lovitură dură pentru Brad Pitt. Chiar de unde se aștepta mai puțin

Lovitură dură pentru Brad Pitt. Chiar de unde se aștepta mai puțin

O nouă filă în telenovela divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul a primit o nouă lovitură. Acuzații de violență în familie, iar băiatul cel mare, înfiat, Maddox, a depus mărturie împotriva tatălui.

Lovitură dură pentru Brad Pitt. La ultimul termen, Maddox a depus mărturie în procesul de divorț al părinților săi adoptivi, în care se judecă și custodia celor șase copii ai cuplului. El are 19 ani și este student, scrie retetesivedete.ro.

Băiatul a depus mărturie ca adult împotriva tatălui său, arătând instanței o latură mai puțin frumoasă a celebrului actor. Conform unei surse confidențiale, invocată de presa străină, declarația lui Maddox „nu a fost foarte măgulitoare față de Brad”. El a spus și că vrea că să i se schimbe numele de Pitt în Jolie. Astfel, el își arată susținerea față de mama sa, Angelina Jolie.

Se pare că despărțirea dintre Angelina și Brad a intervenit după ce tatăl a avut o altercație violentă cu Maddox.

Lovitură cumplită pentru Brad Pitt, când a auzit cerința fiului de a-și schimba numele și mărturia la adresa lui spusă de Maddox.

Documentele obținute de site-ul The Blast, citat de Daily Mail, arată că actrița (45 de ani) a declarat că este dispusă să ofere „dovezi și autoritate”. Ele vin în sprijinul presupusei violențe domestice care a avut loc în timpul căsătoriei de doi ani cu Brad Pitt (57 de ani).

Celebrul actor a fost anchetat  în 2016 de FBI

Lovitură dură pentru Brad Pitt. După acest episod violent cu Maddox, petrecut în 2016, cuplul a solicitat divorțul. Tot atunci presa a dezvăluit că Brad Pitt este cercetat de FBI și de serviciile de asistență socială din Los Angeles, în urma unei sesizări. Actorul era acuzat că a fost „abuziv verbal și fizic cu copiii săi” în timpul unei călătorii cu un avion privat.

Nu s-a dovedit nimic, iar acuzațiile au fost retrase la vremea aceea. Departamentul pentru Servicii pentru Copii și Familii din LA, a comunicat că investigațiile au arătat că tatăl nu a comis abuzuri asupra copiilor când s-a spus că s-a luptat cu Maddox la bordul unui avion privat.

Acum, Angelina Jolie a anunțat că este „pregătită să ofere dovada abuzului în familie” în procesul de custodie și de divorț împotriva fostului soț.

Jurnaliștii de la Daily Mail Online scriu că o sursă le-a declarat că Angelina Jolie „a făcut acuzații similare în trecut, care au fost anchetate de autorități și nu au fost justificate”.

Pe lângă detalierea acuzațiilor de abuz domestic, documentele arată că instanța solicită permisiunea cuplului pentru ca Shiloh, Knox și Vivienne să depună mărturie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.