Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură DURĂ în familia reputatei sportive românce Roxana Mărăcineanu- „Vom găsi împreună cea mai bună soluţie pentru viitor”
Lovitură DURĂ în familia reputatei sportive românce Roxana Mărăcineanu- „Vom găsi împreună cea mai bună soluţie pentru viitor”

Lovitură DURĂ în familia reputatei sportive românce Roxana Mărăcineanu- „Vom găsi împreună cea mai bună soluţie pentru viitor”

Proaspăt numită în funcția de ministru al Sporturilor în Franța, pentru reputata înotătoare româncă, Roxana Mărăcineanu au început și primele necazuri. Soțul său, jurnalistul Franck Ballanger a fost concediat din cauza conflictului de interese datorită noii poziții a soției sale. Jurnalistul Franck Ballanger, se ocupa de sport la Radio France.

Anunțul fost făcut de şeful său, Guy Lagache

"Nu mai acoperă sportul. E complicat pentru el să continue să acopere acest domeniu, deoarece ar fi un conflict de interese. Este un jurnalist eminent. Vom găsi împreună cu el cea mai bună soluţie pentru viitor'', a precizat Lagache, scrie b1.ro

Reamintim că situaţia s-a înregistrat şi în trecut cu Anne Sinclair sau Beatrice Schoenberg, când soţii lor, Dominique Strauss-Kahn, respectiv Jean-Louis Borloo, au devenit miniştri. Cele două au fost obligate să părăsească posturile prestigioase pe care le ocupau la TF1 şi France 2.

Roxana Mărăcineanu a fost numită pe 4 septembrie în funcţia de ministru al Sporturilor în Franţa, înlocuind-o pe fosta campioană olimpică de scrimă Laura Flessel.